Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering tija cilindru brat New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
3G1KMAPT-AT
Out Of stock
Descriere
Cu acest simering tija cilindru brat New Holland LB90 faci o alegere excelenta, caci dovedeste fiabilitate si o rezistenta deosebita, aidoma piesei originale. Fabricat cu respectarea tuturor standardelor de calitate in domeniu, din materiale durabile, isi va face treaba impecabil vreme indelungata. Iar pretul sau e super accesibil. Este perfect compatibil si cu modelul New Holland LB90B.

Orice defectiune ai intampina, suntem pregatiti sa-ti oferim remediile necesare in doi timpi si trei miscari. Ne-am aprovizionat cum se cuvine si punem mare accent pe calitatea produselor noastre. In plus, iti oferim servicii conexe extrem de utile, menite sa-ti simplifice misiunea intretinerii utilajului tau. Suna-ne! Specialistii nostri iti stau la dispozitie! Vei economisi si timp, si bani, si energie.

Simering tija cilindru brat New Holland LB90 - un plus de calitate!
Cu atatea si atatea piese de felurite dimensiuni, cu felurite functii, mai ca-ti prinzi urechile cand vrei sa le pui pe toate cap la cap. Si nu te poti lipsi de vreuna, ca doar n-a fost degeaba pusa acolo. Si acest simering tija cilindru brat buldoexcavator New Holland LB90 are rolul sau important in structura masinariei tale, fiind responsabil de etansarea atat de necesara. Cel pe care ti-l prezentam, dupa cum poti lesne sa-ti dai seama din denumirea sa, va fi montat pe tija de la cilindrul bratului utilajului tau. Are de-a face cu presiuni imense si este intens solicitat si supus factorilor de uzura, asadar calitatea materialelor din care este fabricat este de maxima importanta, daca vrei sa te tina. Cand se uzeaza, incep pierderi de lichid si de aici un intreg sir de consecinte neplacute de care cu siguranta nu ti-ar placea sa te lovesti.

E grav? Nu te stresa, se rezolva!
Sunt si momente in care efectiv nu stii de unde a pornit buba si nici cum sa faci sa-ti repui utilajul pe picioare. Iti intelegem perfect nevoile si problemele si nu ne multumim cu a fi simpli furnizori de piese de schimb pentru utilajul tau. Si pentru ca putem sa-ti fim de folos, o facem cu placere! Vei fi consiliat pas cu pas de specialistii nostri, pentru o identificare precisa a cauzei si a remediilor necesare. Nu-i nevoie sa-ti mai bati capul, iti vom furniza toate informatiile de care ai nevoie, precum si cele mai avantajoase alternative de solutionare a problemelor tale tehnice. Totul fara sa te coste ceva in plus. Dimpotriva, vei economisi timp pretios. Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Esti pe deplin asigurat impotriva eventualelor defecte de fabricatie, caci acest simering tija cilindru brat New Holland LB90 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de cazuri. Extrem de rare, fie vorba intre noi. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca n-ai timp de pierdut si ai vrea sa rezolvi problema cat mai rapid. Ne conformam! Daca acest simering tija cilindru brat New Holland LB90 este piesa de care ai nevoie si te-ai hotarat asupra sa, contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l expediem de indata. Daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montajul are particularitatile sale pe care persoanele specializate le cunosc cel mai bine. Cand nu este efectuat corespunzator, rezultatele vor fi departe de cele asteptate, de aceea iti recomandam sa incredintezi operatiunea unor profesionisti. Simeringul acesta se monteaza la tija de la cilindrul bratului utilajului tau. Daca ai nevoie de ajutor pentru realizarea montajului, cere si ti se va da. Mecanicii nostri de incredere te vor scoate din impas!

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura