Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering tija cilindru brat Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SM
Cod produs
5MBF32JS-AT
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai saturat sa compari oferte, trage aer in piept si rasufla usurat, caci ai ajuns in locul in care vei gasi orice piesa i-ar fi necesara utilajului tau. Avem pentru tine un simering tija cilindru brat Case 695SM super rezistent si fiabil cu ajutorul caruia sa refaci etansarea la nivelul bratului utilajului tau. Pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari, se dovedeste un ajutor de nadejde al utilajului tau. Este o piesa de foarte buna calitate, o alternativa excelenta a celei originale, la un pret foarte accesibil.

Calitatea este esentiala pentru noi, atat in ce priveste piesele de schimb pe care ti le punem la dispozitie, cat si in privinta serviciilor conexe pe care ti le oferim. Iti vom fi parteneri de nadejde in lupta cu defectiunile, pentru a-ti putea mentine utilajul in forma maxima. Nu e greu deloc, atunci cand ai la indemana ingredientele potrivite. Suna-ne si descopera avantajele de care poti beneficia!

Simering tija cilindru brat Case 695SM - o alegere nemaipomenita!
Orice piesa, cat de mica ori de simpla, are rolul si importanta sa in functionarea optima a utilajului tau si, cand cedeaza, echilibrul mecanismului se rupe. Fara contributia acestui simering tija cilindru brat buldoexcavator Case 695SM utilajul tau nu si-ar putea duce la indeplinire misiunea. Este o garnitura de etansare nelipsita in structura utilajului tau, fiind supusa unor factori nu tocmai prietenosi, de aceea este important sa fie realizata din materiale cat mai rezistente. Simeringul acesta este destinat tijei de la cilindrul bratului utilajului tau. Deteriorarea unui simering duce la pierderi de fluid si, in timp, la uzura componentei pe care este montat. Inlocuieste-l de la primele semne si vei preveni probleme mai grave.

Vrei sa afli mai multe? Ia-ne la intrebari!
Ca sa fii pe deplin lamurit asupra tuturor aspectelor ce tin de problemele tehnice cu care te confrunti, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta adaptat nevoilor tale, complet gratuit! Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice intrebare sau nelamurire a ta, incat te vei asigura astfel ca adopti cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor ori pentru intretinerea utilajului tau. Apropo de intretinere, nu ti-ar strica un plan personalizat. Contacteaza-ne si poti face rost de el!

Comanda linistit, orice posibil defect de fabricatie pe care l-ar putea avea acest simering tija cilindru brat Case 695SM este acoperit de o garantie de 6 luni de la data facturarii. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului. Nu prea credem ca vei avea nevoie de ele, dar totusi, pastreaza-le, sa fie acolo!

Se spune ca graba strica treaba… nu si cand vine vorba de livrare. Stim ca iti doresti ca acest simering tija cilindru brat Case 695SM sa ajunga la tine in cel mai scurt timp, iar curierii nostri se vor misca super rapid, pentru a-ti minimiza timpii de stat pe tusa. Plaseaza comanda online sau telefonic si va porni catre tine. Iar daca esti pe aproape, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Calitatea si profesionalismul interventiilor tehnice se reflecta direct in performantele ulterioare ale pieselor montate, de aceea iti recomandam sa apelezi la persoane specializate, care stiu exact ce au de bifat pentru ca treaba sa mearga struna. Stim ca nu-i intotdeauna usor sa gasesti un mecanic de incredere, asadar, daca ai nevoie de cineva pe care sa te poti baza, da-ne un semn si se rezolva!

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura