Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Cod produs
PSODYBZQ-RA
Out Of stock
Descriere
Noi suntem intotdeauna dispusi sa iti oferim consultanta si suport in alegerea celui mai potrivit surub cardan pentru nevoile utilajului tau. Muncim zi lumina pentru ca tu sa ai toate informatiile la purtator, cele mai bune componente, dar si cele mai faine oferte. Si, fiindca veni vorba despre oferte faine, arunca o privire la acest surub cardan punte fata Caterpillar 436B utilizat pentru a fixa in mod corect brida cardanului. Acest tip de surub a fost realizat din cele mai bune si rezistente materii prime, astfel incat sa poata sa reziste multa vreme! Daca avem un utilaj care nu mai este in perfecta stare de functionare, sarcina noastra este sa ii asiguram necesarul de articole de schimb. Avem multe variante de piese de schimb, din game diverse, de la diversi producatori. Piesa de schimb calitativa, perfect compatibila cu vehiculul pe care il administrezi, este la doar un click distanta!

Un surub cardan punte fata Caterpillar 436B este un produs durabil!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile conexe vin in sprijinul tau!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 436B este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau, vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura