Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit pivot superior Claas Ceres 355

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 355
Cod produs
M9T81YIVN-AT
Out Of stock
Descriere
Acest kit pivot superior Claas Ceres 355 iti aduce in atentie piese impecabile ce poarta amprenta calitatii Carraro. Ofera-le increderea ta si nu te vor dezamagi, caci sunt piese de cursa lunga, pregatite de performante excelente vreme indelungata. Nu le sperie solcitarile intense si preiau eficient socurile, aducand un plus de eficienta sistemului de transmisie al utilajului tau.

Alegerile pe care le faci iti influenteaza parcursul. Intretinerea utilajului tau un face exceptie, de aceea este important sa folosesti piese de calitate superioara si sa nu amani interventiile tehnice de care acesta are nevoie. Pe principiul „merge si-asa” n-ajungi prea departe. Apeleaza la noi cu incredere cand utilajul tau da semne de oboseala. Te vom inspira in luarea celor mai bune decizii pentru el si pentru tine. Specialistii nostri sunt pe baricade si iti ofera tot suportul tehnic necesar. Suna-ne!

Kit pivot superior Claas Ceres 355 - o alegere inspirata!
Nu-i usor sa fii pivot, date fiind socurile deloc placute pe care acesta le absoarbe, ajutat de celelalte componente din ansamblu. Rolul pieselor din acest kit pivot superior pentru tractor Claas Ceres 355 nu-i deloc de neglijat, caci ele previn socurile si jocurile in articulatia de directie, pentru siguranta sporita in timpul deplasarii. In plus, iti confera astfel precizie in manevrarea utilajului.

Ai nevoie de mai multe informatii? Ia-ne la intrebari!
Oricand ti se pare ca te depasesc problemele tehnice, nu te sfii sa ne ceri ajutorul. De ce sa-ti prinzi urechile incercand sa pui cap la cap o sumedenie de informatii, fara siguranta ca vei actiona, totusi, corect? Sfatul unor specialisti poate fi salvator pentru tine, de aceea iti oferim serviciul nostru de consultanta gratuita. Primesti toate informatiile de care ai nevoie, solutii eficiente si avantajoase cand situatia se complica, dar si ponturi utile ce tin de mentenanta. Pe scurt, tot ce ti-ar fi util pentru o intretinere impecabila a utilajului tau. Contacteaza-ne! Nu te costa nimic.

Stai fara griji, pentru acest kit pivot superior Claas Ceres 355 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie.  Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului. Desi nu prea credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza-le, sa fie acolo.

Time is money, o stim bine si ne vom misca foarte rapid, ca sa primesti acest kit pivot superior Claas Ceres 355 in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Plaseaza comanda, online sau telefonic, si ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici piesele de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Montajul are particularitatile sale pe care specialistii le cunosc cel mai bine. Nu te sfatuim sa apelezi la orice asa-zis priceput la toate, daca vrei ca interventia sa fie incununata de succes. Daca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa de incredere din zona ta de activitate.

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura