Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
9DRXEOWK-RA
Out Of stock
Descriere
Din pasiune pentru acest domeniu, am pornit la drum cu un motto clar - calitatea serviciilor -, dar am reusit sa ne facem remarcati prin oferta noastra de produse de schimb pentru utilaje. Multumita increderii acordate de catre clientii nostri, am ajuns sa fim un nume recunoscut in aceasta industrie. Nu ne lasam pe tanjala, continuam sa tintim spre perfectiune, propunand doar produse de top! Un astfel de surub cardan punte fata Caterpillar 420D este produsul pe care l-ai cautat atata vreme? Cautarea ta a luat sfarsit, il gasesti nou nout si in perfecta stare in depozitul nostru! La noi vei gasi produse calitative, durabile, executate in laboratoare moderne, la standarde inalte! Ne respectam clientii si facem intotdeauna recomandarile aplicat si conform! Te invitam la o discutie!

Un surub cardan punte fata Caterpillar 420D este o componenta cu anduranta mare!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Noi suntem prietenii pieselor de schimb!

Depozitul nostru este ticsit cu piese de schimb din toate categoriile, de cea mai buna calitate! Iar, in jurul pieselor de schimb toata echipa trebaluieste cu drag si spor continuu, asa incat produsele sa fie in cea mai buna stare, in ordine, fiindca in orice clipa un client poate avea nevoie de noi! Inca mai mult, iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispun expertii nostri, pentru ca tie sa iti fie ziua mult mai senina si mai clara!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

Ne dam interesul constant ca tu sa ai parte de experiente pozitive, pana la final! Asadar, ne implicam direct si in ceea ce prriveste livrarea produselor comercializate, dorindu-ne seriozitate, timpi buni, manevrare optima! Vom livra acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 420D super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura