Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza putere pentru tractor Case STX 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case STX 430
Cod produs
ELJ3QB2P-RA
Out Of stock
Descriere
Afla cum poti optimiza functionarea utilajelor tale cu surubul cardan de la noi! Un surub cardan priza putere Case STX 430 este un articol esential in functionarea oricarui utilaj si poate face diferenta dintre un utilaj care functioneaza fara probleme si unul care are defectiuni. De aceea, noi ne asiguram ca oferim suruburi cardan de cea mai buna calitate, realizate din materiale durabile si rezistente la uzura. In plus, acestea sunt concepute special pentru fiecare utilaj in parte, astfel incat sa se potriveasca perfect si sa functioneze la capacitate maxima. Descopera oferta noastra de pret si serviciile conexe gratuite si fii sigur ca ai luat cea mai buna decizie pentru utilajele tale! Alege calitatea si fiabilitatea atunci cand achizitionezi un surub cardan si imbunatateste performanta utilajului tau!

Un surub cardan priza putere Case STX 430 este o componenta stabila si eficienta!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Un serviciu excelent, la dispozitia ta!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vom livra acest surub cardan priza putere pentru tractor Case STX 430 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online . Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice:

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura