Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza putere pentru tractor Case Quadtrac 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Quadtrac 540
Cod produs
FVDPASG0-RA
Out Of stock
Descriere
In aceasta industrie in continua evolutie, este important sa avem parte de componente de calitate care sa ne asigure performanta utilajelor. Este aici, la noi, locul unde intra in scena surubul cardan, un element esential al oricarui utilaj industrial. Acesta trebuie sa fie realizat din materiale durabile, rezistente si de incredere, pentru a face fata presiunii si solicitarilor din terenul de lucru. Un astfel de surub cardan priza putere Case Quadtrac 540 extra durabil are si o oferta de pret tentanta! Surubul nostru cardan este un articol important, atat de necesar pentru utilajul tau, care te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Tractorul tau este foarte important. Acesta executa munci asidue, zi de zi. Si pentru ca tu sa te poti bucura de roadele muncii unui tractor, acesta trebuie sa aiba un surub cardan in perfecta forma.

Un surub cardan priza putere Case Quadtrac 540 este un articol stabil si eficient!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile noastre sunt doar de top!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! Un surub cardan priza putere pentru tractor Case Quadtrac 540 este produsul potrivit pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, iti recomandam sa adresezi aceasta etapa cu maxim de interes!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura