Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set patine telescopare New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Cod produs
U45WL9IS-AT
Out Of stock
Descriere
De ce ai avea nevoie de un set patine telescopare brat New Holland B90BLR chiar acum? Evident, pentru a te bucura din nou de o extensie optima a bratului masinariei tale, ca sa poti lucra din nou in ritmul in care ti-ai propus, fara poticneli, fara dificultati. Faci o alegere excelenta, caci patinele acestea sunt zdravene, fiind fabricate dintr-un material special ce le confera durabilitate. O alternativa de foarte buna calitate a pieselor originale, fiind capabile sa faca fata cu succes oricaror provocari. ,

Exploreaza intreaga noastra oferta si descopera produsele de calitate superioara pe care ti le oferim, ca sa poti remedia cat mai eficient orice defectiune cu care te confrunti. In plus, ne pliem pe nevoile tale si iti mai oferim si servicii conexe, extrem de utile in multe situatii. Ai suport tehnic personalizat, interventii tehnice profesioniste la „locul faptei”, dar si alte avantaje la pachet. Suna-ne!

Set patine telescopare brat New Holland B90BLR - o alegere inspirata pentru un plus de performanta!
Cand bratul nu mai are mobilitatea corespunzatoare, eficienta muncii tale are de suferit. Este foarte probabil sa fie de vina un glisor, ceea ce n-ar fi de mirare si n-ar fi nici prea complicat de rezolvat. Chiar de sunt elemente de uzura, patinele de telescopare au misiunea importanta de a asigura fixarea si extensia optima a bratului masinariei tale. Poti remedia problema cu acest set patine telescopare brat pentru buldoexcavator New Holland B90BLR in care vei gasi glisoarele perfecte pentru utilajul tau. Setul contine 4 glisoare trapezoidale si 4 glisoare paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Bonus - consultanta gratuita!
Stim ca defectiunile iti pot da serioase batai de cap, mai ales cand te confrunti cu o avalansa de simptome si trebuie sa tii cont de o sumedenie de aspecte tehnice. Insa nu-ti fa griji! Pentru astfel de momente si nu numai am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si sunt pregatiti sa infrunte orice provocare. Vor gasi rapid cea mai eficienta solutie pentru tine - contacteaza-ne si lasa-ti grijile in seama noastra!

Pentru acest set patine telescopare brat New Holland B90BLR ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie, ceea ce nu prea credem sa se intample. Documentele necesare se regasesc in interiorul coletului.

Nu te lasam sa astepti prea mult. Iti vom expedia acest set patine telescopare brat New Holland B90BLR imediat ce plasezi comanda online sau telefonic si il vei primi in cel mai scurt timp. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Pentru a te bucura la maxim de investitia facuta, asigura-te ca montajul este executat cu profesionalism. Iti recomandam sa apelezi la persoane specializate. La cerere, te indrumam catre unul dintre colaboratorii nostri de incredere din zona ta de activitate.

Set de patine telescopare format din 8 bucati = 4 x patina 5200001 (verde) + 4 x patina 5200002 (visinie)

Piesele pot fi si de alta culoare (galbene) decat cele prezentate in poze

Dimensiuni:

Patina inferioara - 5200001

Baza mare trapez: 47mm
Baza mica trapez: 29mm
Inaltime trapez: 20mm
Lungime: 300mm
Patina superioara - 5200002

Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Lungime: 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura