Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set patine telescopare brat Fiat Kobelco B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B110
Cod produs
SAQ290YF-AT
Out Of stock
Descriere
N-ar strica sa arunci din cand in cand o privire asupra componentelor bratului, ca sa nu intampini surprize neplacute in timp ce lucrezi. Elementele responsabile cu asigurarea mobilitatii acestuia sunt intens solicitate, supuse uzurii mai mult decat alte componente si e firesc sa cedeze la un moment dat. Cu acest set patine telescopare brat Fiat Kobelco B110 impecabil vei fi pregatit sa faci fata cu brio momentelor dificile in care bratul masinariei tale intampina probleme cu extensia. Fabricate dintr-un material special pentru astfel de componente, piesele acestea colorate sunt numai bune de pus la treaba de niste maini pricepute si-or sa reziste la datorie vreme indelungata.

Nu te lasa coplesit de defectiuni! Ai ajuns la noi si iti vom oferi cele mai eficiente remedii. Exploreaza oferta noastra! Ti-am pregatit un adevarat arsenal de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate. In plus, beneficiezi si de suport tehnic personalizat. Urmeaza sfaturile specialistilor nostri si te vei bucura multa vreme de performantele masinariei tale. Cu un simplu apel telefonic poti rezolva o multime de probleme. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase!

Set patine telescopare brat Fiat Kobelco B110 - o alegere inspirata pentru un plus de eficienta!
Misiunea utilajului tau este strans legata de functionarea bratului sau. Iar cand acesta, din diferite motive, da semne de oboseala, ar fi bine sa cauti pricina. Poate sunt probleme cu glisorul si atunci rezolvi relativ simplu, fiind vorba de un element de uzura. Acest set patine telescopare brat pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B110 iti va fi de mare ajutor pentru fixarea impecabila a bratului si pentru realizarea optima a extensiei acestuia. Setul contine 4 glisoare trapezoidale si 4 glisoare paralelipipedice, cu piulite incorporate.

Bonus - consultanta gratuita!
Stim ca defectiunile iti pot da serioase batai de cap, mai ales cand te confrunti cu o avalansa de simptome si trebuie sa tii cont de o sumedenie de aspecte tehnice. Insa nu-ti fa griji! Pentru astfel de momente si nu numai am creat un serviciu de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si sunt pregatiti sa infrunte orice provocare. Vor gasi rapid cea mai eficienta solutie pentru tine - contacteaza-ne si lasa-ti grijile in seama noastra!

Daca se intampla, exceptional, sa depistezi defecte de fabricatie, nu-ti fa griji, acest set patine telescopare brat Fiat Kobelco B110 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru astfel de situatii. Documentele necesare se regasesc in interiorul coletului.

Cand timpul te preseaza, este esential sa ai cat mai rapid piesele. Iti vom livra acest set patine telescopare brat Fiat Kobelco B110 in cel mai scurt timp, caci curierii cu care colaboram se misca foarte bine. Suna-ne sau solicita o oferta online si ti-l expediem de indata. Iar daca esti pe-aproape, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Calitatea montajului influenteaza considerabil performantele oricarei piese, de aceea cel ai bine ar fi sa ai in vedere un service autorizat, chiar daca interventia nu ti se pare complicata. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Set de patine telescopare format din 8 bucati = 4 x patina 5200001 (verde) + 4 x patina 5200002 (visinie)

Piesele pot fi si de alta culoare (galbene) decat cele prezentate in poze

Dimensiuni:

Patina inferioara - 5200001

Baza mare trapez: 47mm
Baza mica trapez: 29mm
Inaltime trapez: 20mm
Lungime: 300mm
Patina superioara - 5200002

Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Lungime: 300mm
Distanta din capat pana in centrul gaurii de prindere: 40mm
Distanta dintre centrele gaurilor: 220mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura