Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator buldoexcavator New Holland B110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110
Cod produs
DZCAJVXQ-AT
Out Of stock
Descriere
Te poti baza pe acest radiator buldoexcavator New Holland B110 impecabil pentru a-i asigura motorului o temperatura optima de functionare. Este o piesa de cursa lunga, super rezistenta si fiabila, aidoma celei originale in privinta calitatii si a performantelor - faci o alegere nemaipomenita, pentru ca are si un pret foarte avantajos. Montat corespunzator, radiatorul acesta isi face treaba impecabil vreme indelungata, oricat de intensa ar fi solicitarea. Este compatibil si cu modelele New Holland B110B, New Holland B110BTC, New Holland B110C si New Holland B110CTC.

Nu neglija nici piesele necesare montarii sale si, de asemenea, te sfatuim sa folosesti un lichid de racire cu proprietati anticorozive. Le vei gasi pe toate la noi, alaturi de o sumedenie de alte piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate. Arunca o privire pe site sau, si mai bine, suna-ne si discuta cu specialistii nostri despre situatia concreta cu care te confrunti. Vor identifica rapid cele mai eficiente solutii pentru tine, ca sa poti rezolva totul in doi timpi si trei miscari, cu minime eforturi. Suna-ne!

Radiator buldoexcavator New Holland B110 - un ajutor de nadejde!
Pentru a functiona in parametri optimi, temperatura la nivelul motorului trebuie mentinuta intre anumite limite, si la partea aceasta intra in actiune sistemul de racire, in care acest radiator pentru buldoexcavator New Holland B110 joaca un rol foarte important, caci el este cel care elimina excesul de caldura. Cand te confrunti cu incalzirea motorului, ar fi bine sa iti supui utilajul unei examinari din partea unor persoane specializate si, daca e cazul, sa inlocuiesti radiatorul defect, altfel motorul risca sa se deterioreze.

E simplu sa fii bine informat! Si e si gratuit! Contacteaza-ne!
Stim ca nu-i intotdeauna usor sa descalcesti itele defectiunilor si sa pui cap la cap sumedenia de amanunte tehnice care navalesc asupra-ti deodata, de aceea ne-am gandit ca ti-ar fi foarte util serviciul de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Primesti informatii pretioase si solutii personalizate pentru remedierea problemelor tehnice cu care te confrunti, ca sa poti depasi cat mai rapid si mai eficient momentul neplacut. Contacteaza-ne! Echipa noastra de specialisti este pregatita sa intervina in sprijinul tau.

Nu-ti fa griji, pentru acest radiator buldoexcavator New Holland B110 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii in cazul defectelor de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, sunt extrem de rare astfel de situatii, dar totusi, pastreaza documentele necesare pe care le vei regasi in interiorul coletului.

In domeniul tau de activitate, timpii morti dauneaza grav performantei, astfel ca iti vom livra acest radiator bulodexcavator New Holland B110 super rapid. Daca te-ai hotarat, suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montajul are chichitele lui si te sfatuim sa apelezi intotdeauna la persoane specializate, ca sa nu risti vreo surpriza neplacuta pe timpul si pe banii tai si ca sa-ti mearga asa cum te astepti. Daca nu cunosti pe nimeni, da-ne de veste si te vom pune in contact cu un mecanic de incredere din apropierea ta.

radiator cabina
fagure 50x250x320mm
ansamblu 50x250x410mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura