Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa alimentare motor Perkins 1006-60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 1006-60
Cod produs
BQRTZPH7-AT
Out Of stock
Descriere
Cand motorul tau incepe sa tuseasca, e un semn ca nu mai primeste combustibilul in ritmul necesar. Daca rezervorul e plin, vinovata e pompa de alimentare si n-ai de ales, va trebui sa o inlocuiesti. Din fericire, avem pe stoc o pompa alimentare motor Perkins 1006-60 de toata isprava, pregatita sa te scoata din impas. Este fiabila si extrem de rezistenta, gratie materialelor excelente din care a fost fabricata. Se ridica la nivelul piesei originale in privinta performantelor, insa pretul sau e foarte accesibil. Compatibila si cu modelele Perkins 1006-60T, Perkins 1006-60TA si Perkins 1006-60TW.

Iti punem la dispozitie o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Alege-le pe cele de care utilajul tau are nevoie pentru a-si recapata sanatatea. Daca nu reusesti sa identifici remediul potrivit, nu-i bai. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti dea o mana sau mai multe de ajutor. Iar daca ai ramas impotmolit cine stie pe unde, da-ne de veste si iti vom trimite o echipa mobila de interventie! Suna-ne!

Pompa alimentare motor Perkins 1006-60 - un ajutor de nadejde!
Daca n-ar fi atat de importanta, nu i-ai resimti atat de acut lipsa. Fiind responsabila cu alimentarea sistemului cu combustibil si cu mentinerea unei presiuni optime a acestuia, aceasta pompa de alimentare pentru motor Perkins 1006-60 este o componenta esentiala in structura utilajului tau, fiind indispensabila practic functionarii acestuia. Pentru a o mentine sanatoasa si a-i prelungi durata de viata, iti recomandam sa folosesti consumabile de cea mai buna calitate si sa inlocuiesti periodic filtrul.

Spulberam dileme, oferim solutii!
Uneori poate fi dificil sa gestionezi problemele tehnice pe care le intampini, de aceea ne-am gandit ca un serviciu de consultanta ti-ar fi foarte util. Specialistii nostri iti asculta povestea si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie - informatii complete, adaptate nevoilor tale, solutii de remediere eficiente si avantajoase, precum si raspunsuri la orice te-ar framanta in legatura cu intretinerea utilajului tau. Nu-ti fa griji, nu te costa nimic! Consultanta este gratuita! Asadar, nu te sfii sa ne contactezi!

Piesele pe care le comercializam sunt atent selectionate si testate, iar aceasta pompa alimentare motor Perkins 1006-60 nu face exceptie. In plus, beneficiaza si de o garantie de 1 an de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Ai factura si certificatul de garantie in interiorul coletului. Pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Promptitudinea este esentiala in situatia cu care te confrunti, astfel ca ne mobilizam si iti livram aceasta pompa alimentare motor Perkins 1006-60 in cel mai scurt timp. Se afla pe stoc in permanenta! Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. Iar de esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a veni dupa ea la sediul nostru de langa Capitala.

Ca sa-ti mearga din plin, asigura-te ca montajul este executat corect. Nu-ti recomandam sa apelezi la tot felul de amatori, asa-zisi priceputi la toate, caci un montaj impropriu dauneaza piesei in cauza, dar si celor conexe. Asta e treaba de profesionisti si, de nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.

cu garnitura
cu fixare in 4 gauri, cu diametru de 9,8mm
distante intre gaurile de fixare - 25 si 45 mm
stuturi conectare filetate, cu diametru interior de 11,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura