Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Maneta bloc lumini Komatsu 885081149

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HZYBWO8P-IA
Out Of stock
Descriere
Probabil ca nu exista sofer care sa nu se fi enervat din cauza celor care nu semnalizeaza intentiile pe care le au in trafic. Functionarea perfecta a semnalizarii este indispensabila pentru orice vehicul si pentru a creste nivelul de siguranta pe sosea. Maneta bloc lumini Komatsu 885081149 se va asigura ca nu te lasa la greu sau la voia intamplarii. Alege acest produs de calitate, realizat cu atentie si grija. Producatorul sau ofera si certificat de garantie valabil 6 luni.

Stim cat de important este sa faci alegeri bune! Serviciul gratuit de consultanta iti sta la dispozitie pentru a te consilia tehnic. Iti vom oferi detalii importante ca sa te bucuri de un produs excelent si care are si un pret foarte avantajos! Livram cat se poate de repede. In general, orice produs ajunge in oricare colt al tarii in aproximativ 24-48 de ore! Pentru montarea corecta a componentei, sfatul nostru este sa mergi la un service autorizat, te putem indruma catre partenerii nostri!

Maneta bloc lumini Komatsu 885081149 - sa se faca lumina! Si maneta a reactionat!

Maneta de semnalizare e pe duca sau s-a dus de tot? Maneta bloc lumini este tare importanta! Un ansamblu de semnalizare care nu mai functioneaza bine poate cauza o multime de situatii neplacute in trafic. Practic, nu mai poti indica directia de mers celorlalti participanti. Problemele de semnalizare pot avea multe cauze, iar una dintre acestea este defectarea acestei manete. Schimbare ei trebuie facuta doar intr-un service autorizat si de catre personal calificat.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Maneta bloc lumini Komatsu 885081149 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre maneta bloc lumini Komatsu 885081149 pe care o doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Cupla tata cu 9 pini;
6 gauri de prindere cu diametru de 4,5mm, la 65mm, din care 5 filetate;
Lungime totala - 265 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura