Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Takeuchi TB016

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Takeuchi TB016
Cod produs
HLWJKPE3-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei sa poti lucra la capacitate maxima, ajuta-ti utilajul sa-si indeplineasca misiunea inlocuindu-i dintii care i s-au uzat. Vezi prea bine ca pare cam obosit cu dantura uzata, asa ca nu te-am sfatui sa mai intarzii, ca sa nu te trezesti si cu alte probleme, mai neplacute si mai costisitoare. Avem pentru tine acest dinte miniexcavator Takeuchi TB016 nemaipomenti, o piesa de cursa lunga, pregatita sa infrunte fara sa cracneasca provocarile dificile din teren. Penetreaza solul cu forta si ramane la datorie vreme indelungata, caci este fabricat dintr-un metal extrem de dur, care ii confera rezistenta sporita. In plus, are si un pret foarte avantajos. Convinge-te!

Suntem aliatii tai in lupta cu defectiunile. Cand dai de greu, da-ne de veste! Vei gasi la noi orice piesa ti-ar fi necesara pentru a-i reda vigoarea utilajului tau. Punem accent pe calitatea produselor pe care le comercializam, dar si in ce priveste serviciile conexe pe care ti le oferim. Beneficiezi de suport tehnic personalizat, menit sa te ajute sa rezolvi simplu, rapid si eficient orice problema tehnica intampini. Suna-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Dinte miniexcavator Takeuchi TB016 - o alegere inspirata!
Pentru o functionare impecabila, asigura-te ca dintii cupei utilajului tau sunt in perfecta stare, caci nu-i loc de compromisuri. Dintii tociti necesita forte mai mari, astfel ca sistemul hidraulic si componentele bratului vor fi supuse unor eforturi mult mai mari, iar acest fapt le poate aduce uzura prematura. Decat sa inlocuiesti pompa hidraulica, nu-i mai usor sa schimbi dintii compromisi? Acest dinte pentru miniexcavator Takeuchi TB016 asigura o muscatura zdravana, sporind eficienta utilajului tau.

Cand ai dubii, mai bine ne intrebi!
De multe ori defectiunile pot fi greu de descalcit, caci simptomele se pot asemana, iar identificarea remediului potrivit iti poate da batai de cap. De aceea iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita. Vei avea siguranta ca alegi piesa potrivita la momentul potrivit, caci specialistii nostri iti furnizeaza toate informatiile de care ai nevoie. In plus, poti beneficia de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Contacteaza-ne si afla mai multe!

N-ai de ce sa-ti faci griji, acest dinte miniexcavator Takeuchi TB016 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie. Documentele necesare le vei gasi in interiorul coletului. Pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Daca te-ai decis, plaseaza comanda online sau telefonic, iar acest dinte miniexcavator Takeuchi TB016 porneste catre tine. Il primesti super rapid! Iar daca-ti este la indemana, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Daca montajul lasa de dorit, nu te astepta la cine stie ce. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti, de vrei sa ai cele mai bune rezultate. Altfel, piesa ar putea fi compromisa. La nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura