Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 311-111-302

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
O13P64RG-SC
Out Of stock
Descriere
Piesele noastre de schimb vin doar in varianta premium intocmai ca acest rulment diferential Dana Spicer 311-111-302 Este un element al sistemului de transmisie foarte rezistent si eficient, asigurand o functionalitate extinsa utilajului tau. Prin alegerea asta, poti sa fii sigur ca ai facut o investitie inspirata. Pentru ca produsele ACN sunt ca o gura de oxigen pentru orice antreprenor ale carui utilaje au nevoie de refreshment. Nu ai ajuns intamplator pe aceasta pagina, asa ca trage din aceasta oportunitate toate foloasele necesare. Caci sunt o multime!

Majoritea oamenilor vad in nereusita un zid in care sansa se opreste si moare. Pentru un antreprenor, insa, nereusita este linia de start pentru un succes viitor. In care va sti sa isi dozeze fortele mai bine, sa isi cunoasca mai bine competitorii si obstacolele. Si, mai ales, in care va sti sa isi aleaga mai bine echipa cu care sa colaboreze pentru ca sansa sa nu se loveasca de un alt zid ci sa-l treaca din primul salt. Suntem alaturi in aceasta competitie a valorii si a productiei bunurilor materiale, iti asiguram suport si training ca sa reuesti. Priveste inainte, vezi? Este tot mai aproape indicatorul pe care scrie “ai reusit!”

Rulment diferential Dana Spicer 311-111-302 despre cifre si semnificatia lor
Defectarea unui rulment nu poate fi prevenita. Stiai ca, cca 16% dintre rulmenti se defecteaza prematur din cauza montarii incorecte? Ca cca 50% dintre rulmenti se defecteaza din cauza lubrifierii deficitare sau contaminarii? Din acest motiv, etansarile rulmentilor sunt foarte importante. Acestia sunt expusi zilnic la praf, apa, noroi, fibre de diferite texturi ori murdarie. Patrunderea acestor materiale in rulment este strict interzisa. Chiar si o particula de nisip este mult mai mare decat filmul de lubrifiere al piesei. Este bine sa cunosti toate aceste lucruri pentru o exploatare corecta a utilajului.

Afla de la noi ca
Oferta noastra de piese de schimb pentru sistemele de transmisie ale utilajelor grele se oglindeste in calitatea lucrarilor executate de acestea. Este o legatura directa, nemijlocita.  In plus, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te scoata rapid din situatiile de opriri tehnice. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, nu trebuie decat sa o soliciti. Sunt pregatiti, iar recomandarile sunt sigure 100%.

Garantie
Acest rulment diferential Dana Spicer 311-111-302 beneficiaza de un certificat de garantie, astfel ca tu nu mai trebuie sa iti faci prea multe griji. Primesti 6 luni de gratie, atat cat dureaza garantia pentru orice posibil defect de fabricatie, pentru ca tu sa fii sigur ca ai primit un produs sanatos. Suntem alaturi de tine la fiecare pas, cu fiecare alegere pe care o faci.

Livrare
Expeditia este o etapa importanta si avem grija sa fie una reusita.  Astfel, primesti rulmentul in 24 de ore, oriunde in Romania, pentru ca lucram cu cele mai operative firme de curierat. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine i-o poti da mecanicului ca sa o insereze in mecanism. Spune-ne cum doresti sa parcurgem aceasta etapa utilizand datele din contact. Te asteptam pentru urmatorul produs.

Montaj
Nu fi nehotarat atunci cand trebuie sa apelezi la profesionisti. Un montaj efectuat ca la carte, dar si rapid, cat ai zice diferential, te va scuti de o gramada de neplaceri. Inconjoara-te de specialisti, iar articolul tehnic de inlocuire isi va va face treaba cat si cum trebuie.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura