Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3170

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3170
Cod produs
QBT639X4-AT
Out Of stock
Descriere
Cand il cuprinde uzura, discul pentru cutia de viteze se subtiaza si incepe a patina. Eficienta sa in transmiterea cuplului scade si, evident, transmisia nu se mai realizeaza corespunzator. Se impune inlocuirea lui cu altul nou, cat mai rezistent, cum este acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3170 care ti-a atras atentia. Se descurca de minune sa preia socurile si tensiunile, efectuand o transmisie impecabila. Duce mult si bine, caci este extrem de rezistent, asemeni piesei originale. O piesa echivalenta excelenta la un pret nemaipomenit!

Si pentru ca vrei, nu vrei, de uzura pieselor de schimb n-ai cum sa scapi, ne-am pregatit cu o gama diversa de piese de schimb de cea mai buna calitate, pentru toate buzunarele. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, apeleaza cu incredere la noi! Vei benficia de suport tehnic adaptat nevoilor utilajului tau, pentru a fi sigur ca faci alegerile potrivite. Daca tii cont de recomandarile specialistilor nostri, te vei putea bucura de performantele utilajului tau vreme indelugata, fara prea mari eforturi. Suna-ne!

Disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3170 - pentru o functionare impecabila!
In arhitectura utilajului tau, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3170 indeplineste o misiune foarte importanta, caci este responsabil cu transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este esential in echilibrul cutiei de viteze, asigurand o transmisie perfecta, iar utilajul tau va functiona in parametri optimi, asa cum iti doresti.

In momente-cheie, sfatul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Iti sustinem eforturile, caci stim ca nu-i deloc usor sa fii raspunzator de un utilaj. Ai destule pe cap, iar cand te mai confrunti si cu probleme tehnice carora nu reusesti sa le gasesti solutionare, o parere avizata se poate dovedi salvatoare. Mai ales cand nici nu costa. Beneficiezi de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri oricand ne soliciti ajutorul. Orice problema tehnica sau dilema ai avea, vei primi prompt raspunsuri concrete, clare, adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne, este mai simplu decat crezi sa iesi din impas!

N-ai de ce sa-ti faci griji, esti asigurat. Acest disc ambreiaj cutie de viteze pentru tractor JCB Fastrac 3170 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Din momentul in care ai plasat comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj cutie viteze JCB Fastrac 3170 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram.  Ai si posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator, de catre persoane calificate. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe si te trezesti cu alte dandanale. Nu te sfii sa ne ceri ajutorul, iti trimitem noi niste mesteri priceputi, daca ai nevoie!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura