Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata New Holland TS90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS90
Cod produs
B7KSOM0D-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa functioneze la maxima capacitate si sa dea randamentul pe care il astepti de la el, tractorului tau nu trebuie sa-i lipseasca nici macar un surub. Si, desigur, piesele de schimb pe care i le oferi trebuie sa fie cat mai calitative, pe masura asteptarilor tale. Acest surub cardan punte New Holland TS90 este o alegere nemaipomenita pentru fixarea bridei cardanului. Se descurca de minune si rezista vreme indelungata, caci este fiabil si extrem de rezistent. Tot ce ai de facut este sa ii oferi un montaj corespunzator, iar rezultatele te vor surprinde.

Piesele pe care ti le punem la dispozitie sunt piese de cursa lunga, concepute sa reziste mult si bine. Si, daca ai nevoie de indrumare, specialistii nostri te vor asista pas cu pas, ca sa alegi cele mai bune remedii. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, suntem aici, pe baricade, pentru a-ti veni in ajutor. Suna-ne, vei economisi resurse pretioase si vei rezolva problema in doi timpi si trei miscari!

Surub cardan punte New Holland TS90 - pentru o functionare ca la carte!
Oricat de mici si insignifiante ti-ar parea suruburile, in comparatie cu alte componente mai complexe si aparent mai importante, sa stii ca fara ele utilajului tau nu i-ar fi deloc bine. Doar nu-s puse acolo ca sa fie.  Acest surub cardan punte New Holland TS90 are misiunea de a fixa brida cardanului, asadar nu te poti lipsi de el. Pentru o functionare impecabila, asigura-te ca il alegi pe cel potrivit utilajului tau si, desigur, nu uita de calitate.

Suntem deschisi intrebarilor tale!
Anii de experienta ne-au aratat cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, mai ales in domeniul tehnic, care evolueaza pe zi ce trece intr-un ritm alert. Si de multe ori n-ai nici timp sa pui cap la cap toate detaliile tehnice pentru a gasi cea mai buna solutie. De aceea credem ca serviciul nostru de consultanta, pe care ti-l punem la dispozitie fara niciun cost suplimentar, ti-ar fi extrem de util. Specialistii nostri intr-ale utilajelor te vor ghida pas cu pas catre solutia perfecta pentru tine. Contacteaza-ne!

Daca are vreun defect, ti-l inlocuim, nu-ti fa probleme. Acest surub cardan punte fata pentru tractor New Holland TS90 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Desi se intampla extrem de rar astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele aferente din interiorul coletului.

Daca te-ai decis, nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa soliciti o oferta online si ne punem in miscare. Acest surub cardan punte New Holland TS90 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Daca-i montat incorect, nu-si mai poate face treaba corespunzator. Asigura-te ca beneficiezi de un montaj impecabil, efectuat de persoane calificate. O fi vorba de un simplu surub, dar nu risca apeland la carpaci de ocazie. Daca ai nevoie de niste mesteri priceputi, da-ne de veste si ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura