Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115
Cod produs
1WI5Y3CF-AT
Out Of stock
Descriere
Mai mult ca sigur n-aveai chef de o reparatie, dar crezi ca te-ntreaba? Ai, n-ai, tre’ sa-i dai. Da-i batai si gaseste surubul potrivit. Sau il gasim noi pentru tine, doar sa ne spui pe scurt care-i baiul. Acest surub cardan punte New Holland LB115 care ti-a atras atentia merita din plin increderea ta, pentru ca este fiabil si extrem de rezistent si nu se sperie de provocari dificile. Iti asigura o fixare impecabila a bridei cardanului, daca beneficiaza de un montaj pe masura. Este compatibil si cu modelele New Holland LB115.B si New Holland LB115CP.

Avem solutii pentru orice problema tehnica pe care o intampini si suntem gata sa-ti sarim in ajutor. Da-ne de veste cand utilajul tau da semne de oboseala! O sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate se regasesc pe rafturile depozitului nostru, iar expertii nostri te consiliaza pas cu pas pentru a remedia problema eficient in doi timpi si trei miscari. Suna-ne!

Surub cardan punte New Holland LB115 - esential pentru o functionare impecabila!
O fi un simplu surub, dar si el are locul sau de cinste in structura utilajului tau, ca toate celelalte piese mai fatoase. Acest surub cardan punte New Holland LB115 se poate lauda cu faptul ca este cel care fixeaza brida cardanului si fara de el, functionarea utilajului tau are de suferit. Asa-i ca nu-ti mai pare la fel de mic si de banal?

Decat sa gresesti, mai bine intrebi de zece ori inainte!
Ai dubii privind compatibilitatea vreunei piese? Ori nu stii care o fi cauza oboselii utilajului tau? Nu-ti mai bate capul! Ai lucruri mai importante la care sa te gandesti, iar de aceste aspecte ne ocupam noi. Echipa noastra de specialisti iti ofera prompt raspunsurile de care ai nevoie si identifica solutiile cele mai eficiente pentru remedierea defectiunilor cu care te confrunti. Stai linistit, nu costa nimic sa intrebi. Consultanta este gratuita, contacteaza-ne!

Comanda cu incredere! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB115 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Rar se intampla, dar pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Stim ca-i urgent, nu-ti vom irosi timpul. Iti livram acest surub cardan punte New Holland LB115 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor nostri rapizi. Suna-ne sau sa solicita o oferta online si apoi pregateste-te sa il primesti!

N-o fi mare istorie sa montezi un surub, dar este esential ca el sa fie montat impecabil daca vrei sa obtii rezultate excelente. Caci oricat de calitativa ar fi o piesa, daca montajul lasa de dorit, n-ai facut nimic. Iti recomandam sa apelezi la persoane specializate. Daca ai nevoie de un mecanic bun, ti-l trimitem de indata!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura