Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata New Holland B115B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115B
Cod produs
578CUZ9K-AT
Out Of stock
Descriere
Cam asa se intampla, ca asa-i cu defectiunile. Vin pe nepusa masa si iti dau viata peste cap. Insa nu te ingrijora, avem piesele de care ai nevoie pentru a depasi obstacolul. Si nu orice piese, ci unele pe care te poti baza, cum este si acest surub cardan punte New Holland B115B care ti-a atras atentia. O algere nemaipomenita pentru fixarea impecabila a bridei cardanului, caci este fabricat cu grija si precizie, ca sa-ti ofere perfectiune pana in cel mai mic detaliu. In plus, este extrem de rezistent si de fiabil.

Din pasiune pentru utilaje, am creat acest spatiu dedicat remedierii problemelor tehnice ale acestora. Ne-am pregatit cu piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, dar si cu o echipa de specialisti intr-ale utilajelor, care isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele in sprijinul tau. Cand ai nevoie de piese de schimb pentru utilajul tau, dar si de asistenta tehnica, nu ezita sa ne contactezi! Vei primi informatii pretioase si sfaturi extrem de utile, menite sa te scoata din impas. Un parteneriat avantajos pentru ambele parti! Suna-ne!

Surub cardan punte New Holland B115B - un ajutor de nadejde!
In structura utilajului tau, orice piesa, cat de mica are rolul sau de care nu poti face abstractie daca vrei sa-ti functioneze masinaria in parametri optimi. Chiar si acest surub cardan punte New Holland B115B joaca un rol important, pentru ca are misiunea de a fixa brida cardanului. Cum ar veni, fara de el nu se poate. Mic, dar esential!

Ai intrebari? Noi avem raspunsuri!
Nu te sfii sa ne contactezi cand intampini probleme tehnice. Te ajutam cu drag sa depistezi cauza defectiunii si vom identifica piesele potrivite. Mai mult, iti putem da sfaturi utile legate de montaj, dar si de mentenanta utilajelor tale pe termen lung. Daca-ti doresti, putem concepe si un plan personalizat de intretinere a utilajului tau, ca sa scapi de grija reparatiilor neprevazute. Contacteaza-ne! Consultanta e din partea casei!

Daca are defecte de fabricatie, stai fara griji, ti-l inlocuim. Pentru acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland B115B ai o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz de defecte de fabricatie. Gasesti in interiorul coletului documentele necesare.

Punem accent pe promptitudine pentru ca stim cat de important este sa ai pies la timp. Iti livram acest surub cardan punte New Holland B115B in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Daca esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Capitala.

Pentru a obtine rezultatele dorite, montajul are o importanta deosebita. Oricat de calitative ar fi piesele, daca nu-s fixate cum trebuie, tot degeaba. Iti recomandam sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti si atunci treaba va merge ca pe roate. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si te punem noi in contact cu niste mesteri de incredere, din zona ta de activitate.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura