Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Manitou M26-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou M26-2
Cod produs
YUEJZOD8-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajului tau ii sunt indispensabile suruburile si are destule in maruntaiele sale. Cu toate astea, e de ajuns sa lipseasca vreunul ca efectele sa se resimta. Nu mai pierde timp pretios, suruburile de care are nevoie masinaria ta sunt chiar aici, pregatite sa plece catre tine. Acest surub cardan punte Manitou M26-2 care ti-a atras atentia este fiabil si extrem de rezistent - o piesa de cursa lunga ce nu te va dezamagi, caci este conceputa sa duca mult si bine si sa fixeze componentele ca la carte. Desigur, daca este corect montat. Caci, nu uita ca montajul este esential pentru o functionare optima a utilajului tau.

De mai ai nevoie si de alte piese de schimb, exploreaza intreaga noastra oferta. Le vei gasi si pe cele potrivite masinariei tale, iar daca ai nevoie de indrumare, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Suna-ne, vei economisi si timp, si bani, dar si energie! Si te vei bucura de un utilaj bine intretinut vreme indelungata!

Surub cardan punte Manitou M26-2 - indispensabil pentru o functionare impecabila!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, fara de care intregul n-ar mai fi intreg si functionarea sa ar fi compromisa. Spre exemplu, acest surub cardan punte Manitou M26-2 este responsabil de fixarea bridei cardanului, nu poti face abstractie de el. Cu cat mai zdravan, cu atat mai bine!

Intrebari? Dileme? Noi avem solutii!
Si ti le furnizam gratuit, pentru ca stim ca timpul este pretios si numai de citit carti tehnice nu-ti arde, cand lucrarile trebuie finalizate cat mai rapid. De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita, ca sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie, adaptate cerintelor utilajului tau. Avem o echipa bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, acest surub cardan punte spate pentru stivuitor Manitou M26-2 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Desi nu prea credem sa ai nevoie de ele, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Timpul te preseaza, dar nu-ti fa griji! Iti vom livra acest surub cardan punte Manitou M26-2 super rapid! Il primesti in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Chiar daca este vorba de un simplu surub, montajul este esential pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si te vei bucura de rezultate maxime. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura