Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Mecalac TLB850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac TLB850
Cod produs
MTP8ARYZ-AT
Out Of stock
Descriere
Orice defectiune iti da activitatea peste cap, te intelegem. De aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un intreg arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate - alege ce-ti trebuie! Acest surub cardan punte Mecalac TLB850 care ti-a atras atentia este o piesa de cea mai buna calitate si te va scoate din impas cat ai zice peste. Fiabil si extrem de rezistent, caci este fabricat dintr-un metal special care ii confera durabilitate - iti ofera performanta indelungata daca este montat cu simtul raspunderii.

Daca nu stii ce piese sa alegi sau nu reusesti sa depistezi cauza vreunei defectiuni, specialistii nostri iti stau la dispozitie! Iti ofera o identificare prompta a pieselor potrivite si iti furnizeaza informatii pretioase privind intretinerea utilajului tau. Suna-ne, vei economisi resurse importante!

Surub cardan punte Mecalac TLB850 - o piesa de cursa lunga!
In structura utilajului tau sunt o sumedenie de piese si far’ de vreuna nu se poate, caci ar fi compromisa functionarea in ansamblu a acestuia. Acest surub cardan punte Mecalac TLB850 este responsabil cu fixarea bridei cardanului, nu poti face abstractie de el, daca-ti doresti ca utilajul tau sa functioneze in parametri optimi.

Cand dai de greu, da-ne de veste!
Iti oferim consultanta gratuita pentru remedierea oricarei defectiuni dar si in tot ce tine de intretinerea utilajului tau. Ca sa-ti fie mult mai usor sa depasesti obstacolele, tot ce-ai de facut este sa ne contactezi. Vei primi solutii prompte, pertinente din partea specialistilor nostri, ba chiar poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utiljul tau. Contacteaza-ne!

Nu risti nimic! Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Mecalac TLB850 vine la pachet cu o garantie 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor din fabrica. Daca-i ceva, ti-l inlocuim. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul si iti vom livra acest surub cardan punte Mecalac TLB850 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Suna-ne sau sa solicita o oferta online. Poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere!

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, nu neglija importanta montajului. Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, cel mai indicat este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. De ai nevoie, ti-i trimitem noi!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura