Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Massey Ferguson MF8925

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF8925
Cod produs
PYIWU74A-RA
Out Of stock
Descriere
Asa o pompa de apa Massey Ferguson MF8925 te va face mandru, atat de achizitia buna, cat si de felul in care utilajul tau raspunde prompt exploatarii! Produsele de top sunt mereu pe rafturile noastre! Pentru ca vrei ca vehiculul tau sa ruleze corect, fara supraincalzire. Pentru ca nu ai timp de pierdut cu sisteme care sunt defecte. Te invitam, asadar, sa accesezi acest produs fabricat in in uzinele cele mai apreciate din lume, executat la inalte standarde ale calitatii si avand la baza cele uzinele cele mai apreciate din lume, executat la inalte standarde ale calitatii si avand la baza cele mai bune materiale! Iti recomandam sa tii cont de cateva aspecte atunci cand doresti a executa o mentenanta de calitate pentru utilajul tau. Iti stam la dispozitie cu toate detaliile tehnice!

Pompa de apa Massey Ferguson MF8925 este un produs optim!

O pompa de apa in perfecta stare de functionare va asigura un rulaj perfect al motorului astfel: atunci cand apa ajunge la pompa, forta centrifuga o arunca impotriva peretilor exteriori ai pompei si o trimite pana la blocul motorului. Apa se deplaseaza prin chiulase si se scurge inapoi la radiator, unde procesul incepe din nou.

Serviciul de consultanta este o asigurare extra!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

O pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Aceasta pompa de apa pentru incarcator telescopic Massey Ferguson MF8925 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura