Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru incarcator telescopic JCB 524

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 524
Cod produs
D2AGQEU4-RA
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei pompe de apa care sa faca fata oricaror conditii, atunci produsul nostru este solutia! Proiectata pentru a rezista an dupa an, chiar si celor mai grele conditii de exploatare, aceasta pompa are un design modern si elemente anti-corozive pentru prevenirea supraincalzirii motorului. Usoara si compacta, ca o plimbare cu caruselul, se poate instala rapid si sigur, respectand recomandarile producatorului. Cu pompa noastra de apa, una dedicata incarcatorului tau telescopic, poti conta pe o eficientizare maxima din partea ciclurilor de racire ale utilajului tau, asigurandu-te ca economisesti bani prin reducerea cheltuielilor generale! Aceasta pompa de apa incarcator telescopic JCB 524 este piesa perfecta pentru vehiculul pe care il administrezi.

Pompa de apa incarcator telescopic JCB 524 este un produs super calitativ!

O pompa de apa in perfecta stare de functionare va asigura un rulaj perfect al motorului astfel: atunci cand apa ajunge la pompa, forta centrifuga o arunca impotriva peretilor exteriori ai pompei si o trimite pana la blocul motorului. Apa se deplaseaza prin chiulase si se scurge inapoi la radiator, unde procesul incepe din nou.

Serviciul de consultanta este o asigurare extra!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

O pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Aceasta pompa de apa pentru incarcator telescopic JCB 524 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Noua ne place sa fim implicati pana la capat, asa ca, dorim sa te informam de colaborarea noastra cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta!

- o garnitura

- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura