Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru generator Caterpillar D175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar D175
Cod produs
6IEOBHNT-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa generator Caterpillar D175 este elita gamei sale, iar aceasta piesa excelenta pentru vehiculul tau, se afla in depozitul nostru! Pompa noastra de apa va pune la dispozitie masinariei tale toate aptitudinile sale, asa incat sa asigure o functionare perfecta si constanta! Fiabila si rezistenta, de o durabilitate mentionabila, pompa de apa dedicata generatorului tau se afla la o oferta de pret dintre cele mai faine! Asigura-i masinariei tale necesarul de piese de schimb de calitate incepand cu aceasta componenta durabila pe care o gasesti in depozitul nostru, langa o multitudine de alte produse spectaculoase!

Aceasta pompa de apa generator Caterpillar D175 este un articol perfect pentru tine!

Rolul unei pompe de apa este vital: apa din radiator se incalzeste pe masura ce isi face drum prin motor. Are nevoie de pompa de apa pentru a o returna in radiator, unde se poate racori. In caz contrar, motorul masinariei pe care o administrezi s-ar supraincalzi. Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune.

Calitate inainte de toate!

Specialistii nostri sunt mereu aici pentru tine! Inca de la primul telefon te vei simti ca parte dintr-o mare familie! O familie a pieselor de schimb pentru utilaje! Iar in familia noastra nu circula doar produse, circula si informatii pretioase, sugestii si recomandari! Toate acestea te calauzesc pe cel mai bun drum pentru tine si vehiculul tau!

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

O pompa de apa pentru generator Caterpillar D175 va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Montajul corect face toata diferenta! Poate creste durata de viata a componentei achizitionate, ceea ce se va reflecta intr-un rulaj optim al vehiculului tau! Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta!

Specificatii tehnice :

• o garnitura
• Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura