Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 211-292

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
07H6YT9F-SC
Out Of stock
Descriere
De curand se intampla ceva cu utilajul tau. Nu se mai deplaseaza cum trebuie, se incapataneaza sa nu raspunda la comenzi si uneori scoate un miros de incins de pe la butuc. Ai sunat consultantul nostru. Acesta ti-a pus atent intrebarile potrivite si a dat diagnosticul. La sistemul de transmisie. Trebuie schimbat urgent vechiul rulment butuc Dana Spicer 211-292 cu unul nou. Ai cerut o opinie secundara lui nea Petrica mecanicul si ti-a spus acelasi lucru. Avem o veste buna - detinem piesa, tocmai a venit cu un lot nou de rulmenti. Am impachetat-o si a doua zi a fost la tine. Bonus, garantie! Ca sa fie bine.

ACN Piese Utilaje pune pe primul loc al obiectivelor sale proprietarii de utilaje grele. Ne dorim sa ne satisfacem clientii cu produse de cel mai inalt nivel al calitatii si al fiabilitatii, cu un stoc permanent aprovizionat de componente originale, create si fabricate pentru o viata mai lunga si sanatoasa a utilajului tau. O piesa de origine Dana Spicer, fabricata la standardele producatorului, va permite o functionare optima cu celelalte componente din subansamblul din care face parte, neexistand riscul de a le uza sau deteriora prematur, ca in cazul pieselor copiate.

Rulment butuc Dana Spicer 211-292 cu subiect si predicat
Niciodata nu strica o recomandare buna si la timp. Iata una, de pilda, in care e bine sa stii ca supraincarcarea rulmentilor butuc poate sa-ti faca mari probleme. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor utilajului.

Daca nu stii, iti spunem noi!
Toate informatiile pe care le-am adunat de-a lungul timpului si toata experienta noastra tehnica acumulata, sunt prelucrate, organizate si astfel aranjate astfel incat sa ajunga usor si la tine. Doar da-ne un semn si vei beneficia gratuit de toata aceasta avere teoretica. Apeleaza la echipa noastra de consultanti si vei fi informat corect, oportun si pe intelesul tau! Alege sa fii la curent cu cele mai noi piese de schimb si detaliile lor tehnice!

Garantie
Un certificat foarte bine structurat de garantie raspunde pentru acest rulment butuc Dana Spicer 211-292 care se afla acum in depozitul nostru! Timp de 6 luni te va asigura ca nicio defectiune din fabrica nu iti va crea costuri.

Livrare
Pentru noi nu conteaza distanta. Oriunde te-ai afla in tara, beneficiezi de o livrare rapida si sigura.  Acest rulment pe care ti-l doresti, se bucura de un serviciu profesionist de transport, la fel ca orice obiect de mare valoare. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore! Tot ceea ce trebuie sa faca este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la curier.

Montaj
Un montaj profesionist iti va face utilajul sa functioneze de la prima cheie.  Toate piesele sunt dispuse corespunzator la locul lor, sunt fixate cum trebuie, nu ramane niciuna “in plus”, asa cum li se intampla mereu amatorilor. Niciun disconfort, doar zile bune de munca. Alege intotdeauna un mecanic adevarat sau un service specializat. Iar daca nu ai acces la ele, te indrumam noi exact unde trebuie.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura