Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa Massey Ferguson 747542M91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 747542M91
Cod produs
T398V04S-AT
Out Of stock
Descriere
Daca problema-i cu pompa, n-o rezolvi cu vreo pastila magica. Motorul tau are nevoie de forte proaspete pentru a se pastra mereu in forma. O noua pompa de apa este cea mai buna solutie, cu balmajeli nu tine. Iti recomandam aceasta pompa apa Massey Ferguson 747542M91 pentru inlocuirea celei vechi, pentru ca iti ofera performante remarcabile, aidoma celei originale. Pompeaza si tot pompeaza, pentru binele motorului tau. Si duce mult si bine fara sa faca nazuri. Iar de pret, ce sa mai vorbim? O sa-ti placa!

Nu te lasa coplesit de defectiuni, caci avem noi ac de cojocul lor. Ne-am dotat ca la carte, cu piese de schimb si consumabile una si una, pentru ca nu facem rabat la calitate, vei gasi la noi tot ce e mai bun in domeniu. Iar daca nu stii ce sa alegi, specialistii nostri iti prezinta cele mai eficiente si avantajoase optiuni. Suna-ne, vei avea numai de castigat!

Pompa apa Massey Ferguson 747542M91 - pentru o functionare impecabila!
Aceasta pompa apa Massey Ferguson 747542M91 are un rol esential in arhitectura utilajului tau si ii este indispensabila motorului, pentru ca ea este baza sistemului de racire. Pune in miscare lichidul de racire de la radiator la motor si invers, impiedicand supraincalzirea celui din urma si pastrand o temperatura optima. Ca sa-i imbunatatesti performantele si sa-i prelungesti durata de viata, ar fi bine sa folosesti un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive.

Cand nu ti-e clar ceva, intreaba-ne! Ai consultanta gratuita!
Oricat te-ai pricepe, sunt momente in care numai de documentare n-ai timp si ai vrea rapid o solutie, ca sa iti poti relua activitatea mai rapid. Defectiunile nu te intreaba daca ai chef de ele si uneori se pot dovedi teribil de incurcate. In astfel de momente, e bine sa stii ca ai pe cine te baza, ca poti primi raspunsurile de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Ti le oferim noi, cu minimul efort din partea ta de a ne contacta. Specialistii nostri sunt pusi la punct cu cele mai noi informatii in domeniu, ca sa iti poata oferi oricand suportul tehnic de care ai nevoie. Si asta nu te costa deloc. Contacteaza-ne!

N-ai de ce sa-ti faci griji, aceasta pompa de apa Massey Ferguson 747542M91 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Ai factura si certificatul de garantie in interiorul coletului. Desi nu credem sa te folosesti de ele, pastreaza-le totusi, sa fie acolo!

Timpul pierdut nu poate fi nici cumparat, nici inlocuit. De aceea iti livram aceasta pompa apa Massey Ferguson 747542M91 super rapid, in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Tot ce ai de facut este sa ne suni sau sa ceri o oferta online si va pleca spre tine. la fel de bine ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Cum ti-e mai simplu!

Pentru o functionare impecabila, montajul este esential. Daca nu vrei sa irosesti timp si bani, nu apela la tot felul de carpaci pe care-i gasesti pe toate drumurile. Lasa montajul pe mainile unor profesionisti si te vei bucura de cele mai bune rezultate. Daca ai nevoie de o recomandare, da-ne de veste si rezolvam!

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura