Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF340
Cod produs
D8TZUVQI-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru a evita supraincalzirea motorului, sistemul de racire trebuie sa functioneze impecabil. Fii cu ochii pe pompa de apa, caci ea asigura circulatia lichidului de racire. Cand se impotmoleste, ori cand garnitura sa se deterioreaza si incepi sa observi pierderi de lichid, este necesar sa intervii. Avem pentru tine o pompa apa tractor Massey Ferguson MF340 impecabila - o piesa aftermarket super rezistenta, super fiabila. O alternativa excelenta la cea originala, caci iti va oferi aceleasi performante si aceeasi calitate la un pret mai mult decat accesibil.

Iar daca mai ai nevoie si de alte piese de schimb, le vei gasi intotdeauna la noi. Toate de cea mai buna calitate, pentru un plus de performanta si o functionare optima vreme indelungata. Nu facem compromisuri si nu ne plac nici jumatatile de masura. Vom rezolva impreuna orice problema tehnica ai intampina. Provoaca-ne! Specialistii nostri intr-ale utilajelor raspund cu drag solicitarilor tale!

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF340 - pentru un plus de performanta!
Daca nu se misca bine, temperatura motorului creste si tot creste. Aceasta pompa apa Massey Ferguson MF340 ii este indispensabila utilajului tau, pentru ca ea pune in miscare lichidul de racire intre radiator si motor si inapoi, intr-un ciclu care regleaza temperatura motorului. Previne, astfel, supraincalzirea cu efecte atat de nocive asupra motorului. Sfatul nostru este sa folosesti si un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta.

Iti sustinem eforturile oferindu-ti consultanta gratuita!
Asadar, ori de cate ori intampini vreo defectiune si simti ca te depaseste situatia, apeleaza cu incredere la noi. Vei primi suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa scapi de indoieli si de griji. O parere avizata te poate scuti de multe eforturi. De ce sa nu profiti, mai ales ca nu te costa nimic? Contacteaza-ne! Specialistii nostri te ajuta sa iesi la liman!

Esti ferit de riscuri. Aceasta pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF340 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, iti recomandam sa pastrezi totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asadar vei primi aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF340 super rapid, in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe-aproape.

Ca sa poata da randamentul scontat, este necesar ca piesa sa fie montata corect. Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca montajul lasa de dorit, n-ai facut nimic. Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si pe cele conexe. Apeleaza pentru montaj la profesionisti, astfel ai garantia ca lucrurile vor iesi asa cum iti doresti.

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura