Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF263

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF263
Cod produs
ORDFIW87-AT
Out Of stock
Descriere
Daca pompa de apa da semne de oboseala, a venit momentul sa o lasi sa se pensioneze, caci nu mai poate face fata solicitarii intense. Din fericire, avem pentru tine solutia perfecta. Lasa in urma cautarile si alergatura, ai ajuns in locul potrivit! Aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF263 iti va depasi asteptarile, pentru ca este fiabila si super rezistenta. Iti ofera aceeasi calitate si aceleasi performante precum cea originala, la un pret imbatabil!
Este 100% compatibila si cu modelul Massey Ferguson MF263T.

O defectiune nu poate fi placuta, evident. Dar nici nu e un capat de tara, daca ai la indemana resursele necesare pentru a-i face fata. Relaxeaza-te, te ajutam sa dai defectiunilor cu flit, pentru ca iti punem la dispozitie un arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate si, ca sa fii sigur ca nu mai misca, specialistii nostri iti dezvaluie cum sa folosesti eficient aceste arme. Suna-ne si rezolva totul dintr-un foc!

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF263 - pentru un plus de performanta!
Daca nu se misca bine, temperatura motorului creste si tot creste. Aceasta pompa apa Massey Ferguson MF263 ii este indispensabila utilajului tau, pentru ca ea pune in miscare lichidul de racire intre radiator si motor si inapoi, intr-un ciclu care regleaza temperatura motorului. Previne, astfel, supraincalzirea cu efecte atat de nocive asupra motorului. Sfatul nostru este sa folosesti si un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta.

Iti sustinem eforturile oferindu-ti consultanta gratuita!
Asadar, ori de cate ori intampini vreo defectiune si simti ca te depaseste situatia, apeleaza cu incredere la noi. Vei primi suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa scapi de indoieli si de griji. O parere avizata te poate scuti de multe eforturi. De ce sa nu profiti, mai ales ca nu te costa nimic? Contacteaza-ne! Specialistii nostri te ajuta sa iesi la liman!

Esti ferit de riscuri. Aceasta pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF263 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, iti recomandam sa pastrezi totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asadar vei primi aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF263 super rapid, in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe-aproape.

Ca sa poata da randamentul scontat, este necesar ca piesa sa fie montata corect. Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca montajul lasa de dorit, n-ai facut nimic. Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si pe cele conexe. Apeleaza pentru montaj la profesionisti, astfel ai garantia ca lucrurile vor iesi asa cum iti doresti.

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura