Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF255
Cod produs
0WP4UXI1-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru a functiona impecabil, motorul tau n-are voie sa se incinga. Temperaturile excesive ii dauneaza, asigura-te ca sistemul de racire este bine pus la punct, pentru a-l racori la timp. Daca esti in cautarea unei pompe noi, avem pentru tine una nemaipomenita. Aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF255 este super rezistenta si fiabila, o piesa aftermarket impecabila, capabila de performante remarcabile, aidoma celei originale. Pretul este singura deosebire intre ele, convinge-te!

Stim cat de mult conteaza sa ai pe cine te baza in momentele dificile in care defectiunile iti dau tarcoale. Fie ca stii sau nu cauza problemei, apeleaza la noi - gasim cele mai eficiente solutii fara sa-ti mai bati tu capul. Specialistii nostri isi pun la bataie toata priceperea si cunostintele pentru a-ti veni in ajutor. Suna-ne!

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF255 - pentru un plus de performanta!
Daca nu se misca bine, temperatura motorului creste si tot creste. Aceasta pompa apa Massey Ferguson MF255 ii este indispensabila utilajului tau, pentru ca ea pune in miscare lichidul de racire intre radiator si motor si inapoi, intr-un ciclu care regleaza temperatura motorului. Previne, astfel, supraincalzirea cu efecte atat de nocive asupra motorului. Sfatul nostru este sa folosesti si un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a-i prelungi durata de viata si a-i spori eficienta.

Iti sustinem eforturile oferindu-ti consultanta gratuita!
Asadar, ori de cate ori intampini vreo defectiune si simti ca te depaseste situatia, apeleaza cu incredere la noi. Vei primi suportul tehnic de care ai nevoie, ca sa scapi de indoieli si de griji. O parere avizata te poate scuti de multe eforturi. De ce sa nu profiti, mai ales ca nu te costa nimic? Contacteaza-ne! Specialistii nostri te ajuta sa iesi la liman!

Esti ferit de riscuri. Aceasta pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF255 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, iti recomandam sa pastrezi totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asadar vei primi aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF255 super rapid, in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe-aproape.

Ca sa poata da randamentul scontat, este necesar ca piesa sa fie montata corect. Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca montajul lasa de dorit, n-ai facut nimic. Un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa in cauza, cat si pe cele conexe. Apeleaza pentru montaj la profesionisti, astfel ai garantia ca lucrurile vor iesi asa cum iti doresti.

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura