Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF234

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF234
Cod produs
4OKAUZ90-AT
Out Of stock
Descriere
Daca motorul tau se incinge mai mult decat ar trebui, poate ca ar trebui sa vezi care-i treaba cu lichidul de racire si cu pompa de apa. Cand apar deficiente la nivelul sistemului de racire, motorul tau resimte efectele si n-o poate duce prea mult asa. Iti recomandam aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF234 de foarte buna calitate, fiabila si extrem de rezistenta, pentru a-i oferi motorului tau ajutorul de care are nevoie in lupta cu temperaturile extreme. Este o alternativa impecabila a celei originale si o poti avea acum la un pret de nerefuzat!
Este perfect compatibila si cu modelele Massey Ferguson MF234C, Massey Ferguson MF234F si Massey Ferguson MF234S.

Alegerile pe care le faci iti influenteaza parcursul. Fii inspirat, alege calitatea si vei iesi mereu invingator. Intretine-ti utilajul in cea mai buna forma, iar el te va rasplati cum stie mai bine. Te bazezi pe el in munca ta, iar el se bazeaza pe tine. Vrem sa va ajutam sa fiti o echipa de succes. Contacteaza-ne si afla tot ce trebuie sa stii despre nevoile utilajului tau! Vei economisi resurse pretioase, iar afacerea ta va prospera. Suna-ne!

Pompa apa tractor Massey Ferguson MF234 - pentru performanta indelungata!
Stii cat de importanta este aceasta pompa apa Massey Ferguson MF234 pentru utilajul tau? Am putea spune ca ii este indispensabila, caci ea ea regleaza temperatura motorului, punand in miscare lichidul de racire. Este esential sa-i creezi motorului un cadru optimi functionarii, cu o temperatura prielnica, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Iti recomandam sa folosesti un lichid de racire de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive. In acest fel vei prelungi durata de viata a pompei si ii vei eficientiza actiunea.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne!
Ne pregatim continuu pentru a-ti putea oferi suport tehnic de inalta calitate, oricand ne soliciti ajutorul. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din lumea utilajelor, astfel ca iti pot oferi cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor sau, de ce nu?, de intretinere pe termen lung a masinariei tale. Pe scurt, orice dilema ai avea de natura tehnica, da-ne un semn si te scoatem din impas! Don’t worry, consultanta e moca! Sau altfel spus, din partea casei.

Comanda cu incredere, esti asigurat! Daca are vreun defect de fabricatie, ti-o schimbam, nu-ti fa griji, pentru ca aceasta pompa de apa pentru tractor Massey Ferguson MF234 vine la pachet cu o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei, pentru defectele de fabricatie. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Timpul este o resursa pretioasa, nu ne permitem sa ti-o irosim. Iti vom livra aceasta pompa apa tractor Massey Ferguson MF234 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. Ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe-aproape.

Pentru o functionare impecabila, este important ca montajul sa fie efectuat corect. Oricat de calitativa, daca montajul este impropriu, nu vei avea rezultatele pe care le-astepti si arunci degeaba niste bani. Ca sa mearga totul brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De ai nevoie, iti trimitem noi pe cineva!

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura