Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 192-99

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
KE1U9H75-SC
Out Of stock
Descriere
Prima calitate pe care trebuie sa o ai ca furnizor in acest sector este empatia! Sa arati ca iti pasa. Caci viata pe aici nu e simpla.  Tocmai de aceea am aprovizionat depozitul cu o gama variata si completa de produse care sa iti asigure un standard ridicat de performanta, indiferent de piedici, de complexitatea lucrarii, de termenele stresante! Un astfel de articol este si acest rulment butuc Dana Spicer 192-99 care este un produs original, realizat de Dana Spicer - brand de renume mondial! Vino sa-l ridici, face minuni!

Cautand online, pe la vecini sau cataloage vei descoperi ca noi nu furnizam doar piese de schimb pentru utilaje industriale. Chiar daca acesta este obiectul principal de activitate. Vei descoperi ca, pe langa acesta, noi mai oferim ceva - know how! Stim foarte bine ca pot aparea intrebari atunci cand alegi un produs sau chiar si atunci cand deja il ai si trebuie sa ii asiguri montajul si nu poti. Sau cand nu stii cum sa fac isa ajunga la tine, sau cum trebuie lubrifiat cand e cazul, sau cum sa alegi modelul compatibil. O gramada de intrebari cu un raspuns foarte bun: ACN Piese si Utilaje!

Rulment butuc Dana Spicer 192-99 sfatul medicului ACN
O problema pe care multi o ignora este supraincarcarea rulmentilor butuc. Ea apare cand acestia opereaza dincolo de limitele nominale proiectate in ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Pot suferi deteriorari atat rulmentii, cat si piesele adiacente. Se poate datora si unei nepotriviri intre rulment si aplicatie. Semnele de avertizare sunt: vibratiile, cresterea temperaturii sistemului, diminuarea performantelor etc.

Curajul la curaj trage
Ne inspira intotdeauna ambitia si determinarea clientilor nostri. Faptul ca ei stiu ce vor si trec si muntii doar ca sa isi atinga obiectivele. Ne inspira atitudinea acestora. Tocmai de aceea aici la ACN avem grija ca fiecare sarcina pe care o avem de indeplinit sa concureze la atingerea performantelor pe care le tintesti! Pe langa multumea imensa de piese de schimb pe care le gasesti la noi se afla recomandarile utile pentru montarea lor corecta! Trebuie doar sa ne suni, iar consultantii nostri profesionisti  iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie!

Garantie
Gandeste-te ca pe langa piesa de schimb solicitata mai beneficiezi si 6 luni suplimentare pentru ca nicio grija sa nu te deranjeze! Trimitem acest rulment butuc Dana Spicer 192-99 cu o garantie valabila pentru toate defectele din fabricatie. Stai linistit, fa-ti treaba!

Livrare
Nu trebuie sa vii tu la noi, poate stai departe, poate iti ia mult timp. Lasa ca venim noi la tine! Mai exact in maximum 24 de ore, indiferent cat de mare este comanda ta, aceasta va ajunge la adresa ta. Si, daca vrei sa ne intrebi si alte lucruri legate de montaj sau ceva, iti lasam si datele noastre de contact. Suna-ne cu incredere!

Montaj
Sa stii ca nu ajunge sa alegi piese de schimb de calitate. Trebuie sa le asiguri si un montaj reusit. Si, daca acesta iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu un conatc bun al unui mecanic vero vero! Cere-ne o recomandare. Te asiguram ca o avem.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura