Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica alimentare masina de tuns iarba Kubota F3680

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota F3680
Cod produs
2STFBNLW-MI
Out Of stock
Descriere
Cum stai astazi cu timpul? Ai de tuns peluza si tocmai acum ti s-a oprit motorul, ca nu degeaba cauti o pompa electrica alimentare Kubota F3680 de buna calitate din depozitul nostru! Stii probabil ca e o pompa alternativa, pe care ti-o recomandam si pentru ca a fost fabricata in Europa respectand toate criteriile celei originale, deci este extrem de fiabila, costul ei fiind, in acelasi timp, foarte scazut.
Consultantul nostru iti poate lamuri orice indoiala, stabileste impreuna cu el daca piesa este conforma utilajului tau, detalii despre comanda, livrare, sau ajutor pentru montaj. Ca tot vorbim de montaj, avem parteneri cu echipa mobila in fiecare zona din tara, ei te pot ajuta cu servicii de revizie, reparatie sau montaj oriunde ii chemi, trebuie doar sa ne suni! Din cate vezi, oferim un mix imbatabil de piese de foarte buna calitate si servicii, dar nimic nu ar fi posibil fara echipa de oameni competenti si saritori cu care ne mandrim. Echipa ACN!
Pompa electrica alimentare Kubota F3680  este proiectata sa performeze!
Motorul tau se comporta ca si cum e gata sa intre in colaps? Daca pompa de motorina nu poate asigura un flux constant de combustibil catre motor, acesta pierde din energie cand incerci sa accelerezi, sau cand vrei sa urci o panta. Sau poti ramane in “pana prostului” cand ti-e lumea mai draga. Asigura-ti motorul cu o pompa de calitate montata la locul ei de un mester si vei scapa pentru mult timp de aceste probleme care te sicaneaza!
Ia-ti timp pentru informare atunci cand ai o problema tehnica!
Consultantii nostri au experienta vasta si sunt la curent cu noutatile din tehnica, asa ca daca apelezi la ei, de fapte economisesti timp! Ei iti pot identifica defectiunea dupa descrierea pe care le-o faci telefonic, iti pot indica piesa conforma cu utilajul tau si te pot indruma pana cand utilajul se pune pe picioare ... pardon, pe roti.
Producatorul european garanteaza timp de 1 an pompa electrica de alimentare pentru masina de tuns iarba Kubota F3680 esti asigurat ca un eventual, dar improbabil, defect de fabricatie va produce schimbarea piesei cu una noua!Ai grija s-o montezi corect!
Ce zici, vii sa iei cu mana ta de pe raft  pompa electrica alimentare Kubota F3680  o avem in  depozitul nostru. Daca nu poti veni astazi, plaseaza o comanda si piesa vine maine cu un curier rapid. Ajunge in aproximativ 24 de ore oriunde in tara!
O piesa de calitate impune un montaj profesionist. Altfel, sa nu te miri de consecinte! Iti recomandam noi un mecanic bun cu atelier mobil in vecinatate, daca ai nevoie! Suna-ne pentru numarul lui de telefon!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura