Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker C75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Trekker C75
Cod produs
HQ7UORN6-IA
Out Of stock
Descriere
Avem oferte atat de bune, incat nici nu le mai facem reclama. Pompa de alimentare Landini Trekker C75 este top printre piesele din gama sa. Producatorul ei european a avut grija sa o inzestreze cu toate calitatile pe care le necesita o astfel de componenta. Nu e un secret faptul ca e o piesa aftermarket, mai ales ca ea inlocuieste perfect originalul. Este foarte eficienta si va fi o inlocuire de durata pentru ca a fost atent executata. Produsul este actionat de axul cu came, fiind o pompa de motorina mecanica.

In oferta vei observa o chestie tare faina! In costul pompei este inclusa si garnitura care te ajuta sa etansezi perfet corpul pompei de blocul motor. Trebuie sa profiti de aceasta oferta atragatoare si nu ar fi rau daca ai cauta si un filtru de motorina performant care sa ajute piesa sa reziste si mai mult in timp. Gasesti in catalogul nostru virtual o multime de variante. Ca sa-ti fie mai usor, poti ruga un consultant sa te ajute. Iar daca mai ai si alte probleme tehnice la tractor, esti bine-venit sa ni le spui si gasim impreuna solutii. Consultanta e gratuita!

Pompa de alimentare Landini Trekker C75 - o piesa care stie ce face!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Trekker C75 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Landini Trekker C75 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura