Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Advantage 65

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Advantage 65
Cod produs
48LHAFU6-IA
Out Of stock
Descriere
Stim ca esti ocupat si e normal sa mai uiti cate ceva. Ai uitat sa mai verifici elementele sistemului de alimentare si ai ajuns in punctul in care ceva trebuie musai sa faci: Sa schimbi pompa de combustibil uzata! Pompa de alimentare Landini Advantage 65 ii poate lua locul fara probleme pentru ca este fix la fel ca cea originala. Da, o varianta alternativa de calitate superioara. Producatorul ei este european si insoteste piesa de certificat de garantie si de o garnitura. Garnitura aceasta se foloseste ca sa etansezi corespunzator corpul pompei de blocul motor.

Este o piesa deosebita si va creste performanta tractorului fara indoiala. Pompa mecanica este actionata de axul cu came. Foarte faina oferta de pret, este cu totul si cu totul speciala. Te invitam sa o ceri si tu! Sa nu uiti ca la noi livrarea se face fulger, in doar 24 de ore vei primi piesa la locatia mentionata in comanda. Consultanta este gratuita, ne poti solicita ajutorul oricand doresti! Cu un tractor pus la punct, activitatea ta se va desfasura ca pe roate!

Pompa de alimentare Landini Advantage 65 - cu siguranta cea mai buna piesa!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru tractor Landini Advantage 65 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Landini Advantage 65 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Poti monta pompa si pe modelele Landini Advantage 65F, Landini Advantage 65GT, Landini Advantage 65L, Landini Advantage 65V.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura