Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF6485

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
7P8RBGT0-CD
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum in oferta noastra aceasta bucsa planetara Massey Ferguson MF6485 (prezentata si in imagini). Este o componenta originala Carraro - deosebit de rezistenta la uzura. Pretul foarte bun si constructia extrem de robusta o transforma intr-o alegere foarte avantajoasa pe termen lung. Odata ce vei plasa comanda pentru aceasta componenta sa ai in atentie si montajul, caci vei primi piesa in cel mai scurt timp, pentru ca o avem pe stoc. Daca ai nevoie de ajutor la plasarea comenzii ori daca vrei o oferta mai completa a pieselor din compunerea transmisiei finale, contacteaza-ne cu incredere.

Stim ca se zice ca lauda de sine nu miroase a bine, insa trebuie sa fii constient de calitatile pe care le ai pentru a putea razbi. Acelasi lucru se intampla si in cazul pieselor de schimb. Nu laudam degeaba componentele de calitate superioara asemenea acestei piese originale Carraro. Din contra! Avem atat de multe motive pentru a lauda astfel de piese ca ni se pare ca suntem prea modesti cand vorbim despre ele. Sunt faurite cu atentie la detalii si dupa cele mai recente tehnologii. Iti ofera siguranta. Iti dau stabilitate, rezistenta la uzura, durabilitate. Sigur mai sunt si altele de spus, dar ne bazam si pe opinia ta. Asteptam sa ne dai de veste despre ceea ce tu mai descoperi referitor la piesele de top.

Bucsa planetara Massey Ferguson MF6485 - piesa dupa care utilajul tau tanjeste!

Aceasta piesa este raspunzatoare de integritatea simeringului avand, totodata, rolul de a centrare a planetarei. Produsul recomandat aici se monteaza in fuzeta. Este bine de stiut ca bucsa originala are si sant de gresare. Odata cu procesul aferent acestei componente, iti sugeram sa inlocuiesti si simeringul de planetara.

La noi consultanta este gratuita!

Cand te afli in impas din cauza unor defectiuni aparute la nivelul utilajului si, prin urmare, nu stii incotro s-o apuci, nu te necaji prea tare! Vino la noi si te vom ajuta cu ceea ce ne sta la indemana. Am dobandit o vasta experienta in domeniul pieselor de schimb. Tinem cont de ea atunci cand iti propunem anumite piese sau interventii. Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Aceasta bucsa planetara pentru tractor Massey Ferguson MF6485 se livreaza impreuna cu un certificat de garantie valabil 6 luni. Atentie, certificatul e valabil incepand cu momentul achizitiei!

Bucsa planetara Massey Ferguson MF6485 se livreaza prin curier rapid. Stim cat de important este pentru tine sa nu pierzi timp pretios, de aceea incercam sa expediem produsele comandate in cel mai scurt timp posibil. Daca doresti sa ridici piesa direct de la noi, te asteptam la depozitul nostru!

Iti recomandam ca procesul montajului sa se faca de catre profesionisti. Persoanele abilitate cunosc cel mai bine modul de gestionare a piesei.

Specificatii tehnice

Diametru interior: 48 mm
Diametru exterior: 53.25 mm
Inaltime: 40 mm
Material: bronz
Trimite mesaj
Din Gura in Gura