Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa electrica de alimentare Kubota R1401-51352

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota R1401-51352
Cod produs
0DIGA9B3-MI
Out Of stock
Descriere
Vei revitaliza functionarea utilajului tau cu aceasta pompa electrica alimentare Kubota R1401-51352 fabricata in Europa. Este alegerea perfecta, avand in vedere rezistenta, calitatea si durata de functionare. Poate fi exploatata o lunga perioada de timp cu eficienta maxima. Piesa originala poate fi schimbata cu aceasta alternativa echivalenta de succes si, de asemenea, poate fi intrebuintata pentru inlocuirea pompei mecanice.
Suna sau comanda online! In oferta noastra, gasesti toate piesele de care ai nevoie. Beneficiezi de consiliere tehnica gratuita din partea personalului calificat al firmei, la alegerea produselor care te intereseaza!
Pentru montaj poti solicita interventia unuia dintre partenerii nostri cu atelier mobil. Suna-ne pentru datele lui de contact!
Pompa electrica alimentare Kubota R1401-51352 este de calitate europeana garantata, nu rata oferta noastra!
Cum altfel ai putea sa-ti faci viata mai usoara decat montand profesionist o pompa de calitate? Daca motorul scoate zgomote neobisnuite, porneste greu iar acceleratia e lenta, sau ramai in pana de combustibil desi ai rezervorul plin, sigur te-a lasat pompa de alimentare! Alimentarea cu un flux constant de combustibil sta la baza functionarii perfecte a motorului!
O pompa de foarte buna calitate montata corect te va scuti mult timp de drumuri la service pentru depanare!
Suna-ne oricand ai probleme tehnice! Te consiliem gratis!
Consultantii nostri sunt specializati in  identificarea unei defectiuni si a piesei de schimb compatibile cu utilajul tau ! Daca le dai telefonic cateva date despre utilajul tau, vei avea mare parte din problema rezolvata, ei te pot indruma in tot procesul de reparatie!
Pompa electrica de alimentare Kubota R1401-51352 vine la pachet cu un certificat de garantie de 1 an oferit de producatorul european. Iti recomandam sa o montezi corect!
Pompa electrica alimentare Kubota R1401-51352 este pe stoc, poti veni direct din depozitul nostru sa o iei! Daca o comanzi, ea pleaca astazi spre tine cu un curier rapid si ajunge in aproximativ 24 de ore, oriunde te-ai afla in tara!
La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Un montaj profesionist este la fel de important ca si calitatea piesei. Daca nu stii de un mecanic bun in apropiere suna-ne, avem parteneri cu ateliere mobile peste tot prin tara, iti dam datele de contact ale celui din zona ta!

Specificatii tehnice

• Prinderea in 2 suruburi
• Alimentarea printr-o mufa cu 2 pini
• Functioneaza la 12 V
• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm
• Lungimea totala este de 115 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura