Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Landini 2641728

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini 2641728
Cod produs
3AR7ZOD2-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Landini 2641728 a aparut in depozitul nostru ca o diva. Nu te mintim! Are aerul asta european impregnat in ea, nu e fitoasa, dar stie ca poate sa ofere multe si asta ii da siguranta. Cand ceva arata bine si vezi ca poate, pai cum sa nu-i dai o sansa. I-am dat mai multe chiar, iar clientii care au incercat-o au fost foarte multumiti. Utilajele lor au performat si asta cauta, pana la urma, toata lumea. Sa creasca productia! Comand-o si tu chiar acum! Iti va fi livrata in 24 de ore!

Ca date tehnice iti spunem ca este o pompa de motorina mecanica, actionata de axul cu came. Materialele folosite la fabricarea ei sunt de calitate superioara. Si desi pretul este mult mai mic decat al celei originale, calitatile tehnice sunt exact aceleasi! Ai toate motivele sa o comanzi pentru echipamentul tau, iar daca nu esti convins ca este compatibila sau nu iti cunosti suficient de bine utilajul, intreba-ne! Avem consultanta tehnica gratuita si te ajutam in acest sens cu absolut toate informatiile.

Pompa de alimentare Landini 2641728 - o expediem in 24 de ore!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare Landini 2641728 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de alimentare Landini 2641728 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa o ridici.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Pompa mecanica este actionata de axul cu came.
Admisia si iesirea de ’.
Prindere in 4 suruburi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura