Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru buldoexcavator New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115
Cod produs
3TX9WLCN-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca n-ai ajuns de placere la noi, dar iti promitem o experienta cat mai placuta cu putinta. Ne dorim sa te ajutam sa remediezi problema rapid si eficient, ca sa nu mai ai de-a face cu acelasi inconvenient o buna bucata de vreme. Din pacate, piese de schimb indestructibile n-a reusit nimeni sa inventeze. Insa cele mai noi tehnologii in domeniu au scos la lumina piese extrem de rezistente, asa cum este si acest cilindru frana New Holland LB115 pe care ai pus ochii. Este o piesa originala CNH de inalta calitate, fiind conceput sa duca mult si bine. Este potrivit si modelului New Holland LB115.B. Pune-l la incercare!

Calitatea este un criteriu esential in tot ceea ce facem, de la piesele de schimb pe care ti le punem la dispozitie, si continuand cu serviciile integrate pe care ti le oferim. Beneficiezi si de consultanta, dar si de ajutor in privinta montajului, pentru ca stim cat de important este sa poti rezolva dintr-o lovitura problemele tehnice cu care te confrunti. E mai simplu acum, hai sa vezi! Suna-ne!

Cilindru frana New Holland LB115 - te poti baza pe el!
In arhitectura masinariei tale, o sumedenie de piese isi dau concursul ca sa iasa treaba buna. Acest cilindru frana New Holland LB115 imbunatateste semnificativ performantele sistemului de franare, fiind o componenta importanta a acestuia. Folosind si un lichid original de frana, ii protejezi garniturile si, totodata, ii oferi utilajului tau o combinatie imbatabila pentru o functionare impecabila.

Fa-ti mai usoara misiunea!
Stim ca pot aparea momente mai dificile, cand defectiunile par sa-ti copleseasca utilajul, iar tu nu stii cum sa te invarti sa-l readuci in simtiri. De aceea credem ca-ti va fi foarte util serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l punem la dispozitie. Avem o echipa de specialisti pregatita sa dea de cap oricarei defectiuni si sa identifice piesele potrivite remedierii acesteia. Poti sa le ceri sfatul si in ce priveste intretinerea pe termen lung a utilajului tau, ca sa eviti pe viitor situatiile neplacute. Contacteaza-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Comanda cu incredere! Pentru acest cilindru de frana pentru buldoexcavator New Holland LB115 beneficiezi de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asa ca ne vom misca foarte rapid. Vei primi acest cilindru frana New Holland LB115 in cel mult 24 de ore, prin intermediul curierilor foarte rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

De vrei sa te bucuri cat mai mult timp de investitia facuta si, mai ales, sa nu te trezesti si cu alte belele pe cap, ai nevoie de un mester calificat si competent. Ca sunt destui de se pricep atat de bine, ca pun o piesa si cad alte cinci din loc. Te putem ajuta si in privinta montajului, daca nu cunosti pe nimeni de incredere. Indiferent de zona in care te afli, rezolvam si iti trimitem o echipa care stie ce are de facut si o face bine.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura