Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru buldoexcavator New Holland LB110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB110
Cod produs
LOUKC7QJ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai constatat ceva probleme la sistemul de franare, este foarte probabil sa se fi deteriorat garniturile cilindrilor. Verifica, totusi, si lichidul de frana, si daca sesizezi ca nu e in parametri optimi, semnalul e clar. Ai nevoie de cilindri de frana noi, cat mai zdraveni, ca sa nu te reintorci prea curand la aceeasi problema. Acest cilindru frana New Holland LB110 care ti-a atras atentia merita toata increderea, pentru ca este extrem de rezistent si fiabil, doar este o piesa originala CNH de cea mai buna calitate. Conceput sa-ti ofere performanta indelungata, in pofida solicitarii si a socurilor intense. Este compatibil si cu modelul New Holland LB110.B.

Vei gasi la noi oricand ai nevoie piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Ne aprovizionam constant, ca sa ti le putem oferi in cel mai scurt timp atunci cand nevoia te trimite la noi. Defectiunile nu-s o placere pentru nimeni, de aceea iti oferim tot sprijinul nostru pentru a scapa de ele cat mai rapid, dar si pentru a le preveni pe cele viitoare. Caci avem niste specialisti intr-ale utilajelor bine pregatiti teoretic si practic si poti apela oricand ai nevoie la cunostintele lor. Te vor scoate din impas, oricat de complicata ar parea problema tehnica pe care o intampini. Deci, suna-ne!

Cilindru frana New Holland LB110 - pentru o functionare impecabila a sistemului de franare!
In arhitectura masinariei tale, o sumedenie de piese isi dau concursul ca sa iasa treaba buna. Acest cilindru frana New Holland LB110 imbunatateste semnificativ performantele sistemului de franare, fiind o componenta importanta a acestuia. Folosind si un lichid original de frana, ii protejezi garniturile si, totodata, ii oferi utilajului tau o combinatie imbatabila pentru o functionare impecabila.

Fa-ti mai usoara misiunea!
Stim ca pot aparea momente mai dificile, cand defectiunile par sa-ti copleseasca utilajul, iar tu nu stii cum sa te invarti sa-l readuci in simtiri. De aceea credem ca-ti va fi foarte util serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l punem la dispozitie. Avem o echipa de specialisti pregatita sa dea de cap oricarei defectiuni si sa identifice piesele potrivite remedierii acesteia. Poti sa le ceri sfatul si in ce priveste intretinerea pe termen lung a utilajului tau, ca sa eviti pe viitor situatiile neplacute. Contacteaza-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Comanda cu incredere! Pentru acest cilindru de frana pentru buldoexcavator New Holland LB110 beneficiezi de o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asa ca ne vom misca foarte rapid. Vei primi acest cilindru frana New Holland LB110 in cel mult 24 de ore, prin intermediul curierilor foarte rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau cere o oferta online. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

De vrei sa te bucuri cat mai mult timp de investitia facuta si, mai ales, sa nu te trezesti si cu alte belele pe cap, ai nevoie de un mester calificat si competent. Ca sunt destui de se pricep atat de bine, ca pun o piesa si cad alte cinci din loc. Te putem ajuta si in privinta montajului, daca nu cunosti pe nimeni de incredere. Indiferent de zona in care te afli, rezolvam si iti trimitem o echipa care stie ce are de facut si o face bine.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura