Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru buldoexcavator New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90
Cod produs
BHVREKPS-AT
Out Of stock
Descriere
Este firesc sa-ti doresti maxim. Cui ii place sa mearga in pierdere? In activitatea ta, obstacolele iau forma defectiunilor tehnice. Ia masuri din timp si vei evita momentele neplacute. Daca esti in cautarea unor cilindri de frana zdraveni, ai nimerit in locul potrivit. Avem pentru tine acest cilindru frana New Holland B90 extrem de rezistent si fiabil, un produs original CNH de inalta calitate pentru performanta maxima pe termen lung. Solicitarea este intensa, insa acest cilindru reuseste sa-i faca fata cu brio. Este compatibil si cu modelele New Holland B90B si New Holland B90BLR.

Afla mai multe despre nevoile utilajului tau, ca sa poti interveni la momentul potrivit. Iti oferim suport tehnic calificat, pentru ca stim cat e de important sa ai acces rapid la informatii pretioase, sintetizate special pentru tine. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Iti vei simplifica misiunea si vei economisi resurse importante. Si, foarte important - pune accent pe calitate! E calea sigura catre succes.

Cilindru frana New Holland B90 - pentru o functionare impecabila!
Imagineaza-ti utilajul tau ca pe un urias puzzle 3D. Fara una dintre piese, n-are cum sa-ti mai iasa. Iar el n-are cum sa functioneze in parametri optimi. Acest cilindru frana New Holland B90 este o componenta esentiala a sistemului de franare, care ii va imbunatati considerabil performantele. Iti recomandam sa folosesti si un lichid de frana original, pentru a avea rezultate remarcabile pe termen lung.

Ai nelamuriri? Ia-ne la intrebari!
Orice ai vrea sa stii despre utilajul tau si nevoile sale, fa-ti curaj sa ne intrebi. Suntem deschisi solicitarilor tale si nu te lasam sa pleci fara raspunsurile cautate. Echipa noastra de specialisti isi pune la bataie priceperea si cunostintele pentru a-ti oferi cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. In plus, poti face rost si de un plan de intretinere personalizat pentru utilajul tau. Contacteaza-ne, lucrurile pot fi mai simple decat credeai!

N-ai niciun motiv de ingrijorare, caci esti asigurat. Acest cilindru de frana pentru buldoexcavator New Holland B90 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Vei regasi in colet factura si certificatul de garantie. Pastreaza-le, just in case!

Cand lucrezi sub presiune, timpul e o resursa pretioasa. De aceea iti livram acest cilindru frana New Holland B90 in cel mult 24 de ore, prin intermediul curierilor foarte rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau cere o oferta online. Daca ti-e la indemana, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Un montaj necorespunzator poate afecta semnificativ functionarea si performantele piesei de schimb. Daca iti pasa de investitia facuta si de timpul tau, asigura-te ca montajul este efectuat corect de catre persoane calificate in domeniu. Nu de alta, dar te-ai putea trezi si cu alte surprize neplacute daca tratezi cu superficialitate acest aspect. De ai nevoie de ajutor, te rezolvam si cu montajul. Oriunde in tara te-ai afla, iti trimitem pe cineva de incredere.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura