Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco B200
Cod produs
OQKSC2VW-AT
Out Of stock
Descriere
Stim cat de mult te bazezi pe utilajul tau in activitatea ta, iar el se bazeaza pe tine cand se confrunta cu probleme tehnice. Sta in puterea ta sa-l vindeci cand se imbolnaveste, fa alegeri istete, cu impact pe termen lung. Acest cilindru frana Fiat Kobelco B200 este alegerea ideala cand vrei sa imbunatatesti performantele sistemului de franare. O piesa de toata isprava, super rezistenta si fiabila, capabila sa infrunte dificultatile cotidiene. Doar este un produs original CNH de inalta calitate, te poti baza pe ajutorul sau, caci nu cedeaza cu una, cu doua.

Cu o intretinere impecabila, prelungesti durata de viata a utilajelor tale, iar ele iti vor oferi randament maxim, pentru succesul afacerii tale. Investeste in piese de schimb de cea mai buna calitate, ca sa iti poti folosi timpul eficient, cu rezultate pe masura. Cand repari mai rar, muncesti mai mult si mai bine, iar productivitatea ta creste. Hai sa scriem impreuna o poveste de succes! Lasa pe umerii nostri grija problemelor tehnice. Avem cele mai bune remedii, suna-ne!

Cilindru frana Fiat Kobelco B200 - pentru o functionare impecabila a sistemului de franare!
Fiecare componenta a utilajului tau are rolul sau bine definit, de care nu te poti lipsi. Ca n-ar mai fi treaba treaba. Nici de acest cilindru frana Fiat Kobelco B200 nu poti face abstractie, pentru ca este o parte esentiala a sistemului de franare, care ii imbunatateste considerabil performantele. Alaturi de un lichid de frana original formeaza o combinatie imbatabila pentru functionarea impecabila vreme indelungata a utilajului tau.

Consultanta gratuita pentru tine!
Oricat de priceput ai fi, sunt momente in care simti nevoia unei pareri in plus, sa te asiguri ca ai deslusit corect itele defectiunii pe care o intampini. Si daca poti avea ajutorul unor specialisti, fara ca asta sa presupuna vreun efort suplimentar din partea ta, e si mai bine. Ei, un efort tot ai de facut. Sa pui mana pe telefon si sa ne suni. Avem o echipa bine dotata, pentru care utilajele nu mai au secrete. Oricand ai nevoie de ajutor, nu ezita sa ne contactezi. Sfatul potrivit la momentul potrivit te poate scuti de multe eforturi si batai de cap. Contacteaza-ne fara sfiala!

N-ai de ce sa-ti faci griji, acest cilindru de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco B200 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Ai in colet factura si certificatul de garantie. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele, dar totusi, pastreaza-le. Just in case!

Intelegem prea bine cum e sa fii presat de timp, asa ca nu te vom lasa sa astepti. Iti livram acest cilindru frana Fiat Kobelco B200 in cel mult 24 de ore, prin intermediul curierilor foarte rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau cere o oferta online. Ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ai idee cat de important este montajul in remedierea problemei tehnice cu care te confrunti? O piesa oricat de calitativa poate fi compromisa daca este montata incorect si atunci s-a dus pe apa sambetei investitia ta. Unde nu mai pui ca pot fi afectate si piesele conexe. Cel mai bine este sa apelezi pentru montaj la persoane calificate. Astfel, te vei putea bucura din plin de performantele utilajului tau. De nu stii incotro sa te indrepti, da-ne de veste si te punem noi in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta.

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura