Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cilindru de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Kobelco FB100
Cod produs
RLB65IV2-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa mentii sistemul de franare in perfecta stare de functionare, trebuie sa ai in vedere unele aspecte. Fii cu ochii pe nivelul lichidului de frana si, daca observi ca a scazut, e clar ca au cedat garniturile cilindrilor. Nu merge cu improvizatii, sa stii, si nici sa lasi lucrurile asa nu-ti recomandam. Acest cilindru frana Fiat Kobelco FB100 satisface cele mai fine exigente in materie de calitate si performanta, caci este extrem de rezistent. O piesa orginala CNH de toata isprava. Vrei performanta? O vei avea. Dar este esential sa te ghidezi dupa principiul calitatii. Cilndrul acesta trece cu brio testul fiabilitatii si este pregatit sa faca fata socurilor si solicitarii intense. Pune-l la incercare!

Daca ne urmezi sfaturile, te vei bucura multa vreme de performantele utilajului tau. De ce sa ajungi sa il inlocuiesti cand il poti mentine sanatos si puternic cu o intretinere impecabila? E mai simplu si mai eficient. Dar si mai economic. Gasesti la noi piese de schimb si consumabile de calitate superioara destinate utilajelor, dar si o echipa de specialisti pregatita sa-ti ofere informatii pretioase despre nevoile utilajului tau. Ca sa il poti intretine ca la carte si sa obtii randament maxim din partea sa. Suna-ne!

Cilindru frana Fiat Kobelco FB100 - o alegere inteleapta!
Masinaria ta se aseamana unui puzzle, in care fiecare piesa are importanta sa. Intregul n-ar mai fi intreg daca una dintre partile sale lipseste sau sufera avarii. Acest cilindru frana Fiat Kobelco FB100 imbunatateste considerabil performantele sistemului de franare, fiind o piesa esentiala in sistemul de transmisie. Iti recomandam sa folosesti lichid de frana original, pentru a-i prelungi durata de viata si a mentine eficienta garniturilor. Vei obtine, astfel, o combinatie imbatabila pentru o functionare impecabila vreme indelungata.

Cand intrebarile se aduna, mai bine ne suni!
Cand nu esti sigur de compatibilitatea unei piese sau nu stii ce sa-i mai faci masinariei tale ca sa mearga totul brici, suntem aici sa-ti oferim raspunsurile pe care le cauti. Stim cat de mult conteaza suportul tehnic in activitatea ta, de aceea am conceput acest serviciu de consultanta gratuita, menit sa iti aduca rezolvari in cele mai dificile situatii. Ca sa nu mai pierzi nici timp, nici bani si sa poti rezolva dintr-o lovitura o multime de chestiuni esentiale. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, acest cilindru de frana pentru buldoexcavator Fiat Kobelco FB100 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Ai in colet factura si certificatul de garantie. Nu credem sa fie cazul sa ai nevoie de ele, dar totusi, pastreaza-le. Just in case!

Stim ca timpul te preseaza, dar nu-ti fa probleme, ne miscam foarte rapid. Vei primi acest cilindru frana Fiat Kobelco FB100 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online. Sau, daca iti este la indemana, poti veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa te bucuri vreme indelungata de calitatile noii piese, lasa montajul pe mainile unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate compromite functionarea acesteia si ar putea afecta si componentele conexe. De ce sa arunci banii pe fereastra, cand poti merge din prima la sigur? Daca nu ai la cine apela, iti trimitem noi niste mesteri priceputi. Suna-ne si se rezolva!

Distanta dintre centrele gaurilor de prindere este de 60 mm
Lungimea cilindrului (fara tija) este de 150 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura