Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Antigel roz Scania G12++

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Scania G12++
Cod produs
2F3IZMEA-AT
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de motorul tau, nu e loc de compromisuri. Temperaturile ridicate nu-i priesc deloc si nici inghetul nu e chiar preferatul lui. Are nevoie de protectie adecvata ca sa poata functiona in parametri optimi. Acest antigel roz Scania G12 ++ impiedica supraincalzirea motorului, transferand rapid surplusul de caldura si, astfel, prevenind consecintele neplacute asupra componentelor acestuia. Este un lichid de racire de calitate superioara, extrem de stabil la temperaturi ridicate, cu o formula complexa ce asigura protectie eficienta impotriva coroziunii. Nu poate lipsi, caci, daca motorul tau ar functiona chiar si pret de cateva minute fara acest lichid, consecintele ar fi destul de grave.

Asigura-te ca utilajul tau are toate resursele necesare sa dea maxim randament si vei evita defectiunile. Pentru ca nu-i atat de greu sa mentii situatia sub control. Foloseste produse calitative, cu durata extinsa de viata, si inlocuieste la timp ce da semne de uzura. Daca ai nevoie de suport tehnic, nu ezita sa ne dai de veste. Suna-ne si expune-ne pe scurt situatia, iar specialistii nostri iti vor furniza informatii pretioase pentru intretinerea utilajului tau!

Antigel roz Scania G12++ -indispensabil motorului tau!
Acest antigel roz Scania G12++ are o concentratie potrivita tuturor tipurilor de motoare si un nivel scazut de inchegare. Are un termen de utilizare de 5 ani, in care te vei putea bucura de proprietatile sale excelente. Caci transfera rapid caldura, oferindu-i motorului tau protectie eficienta impotriva incalzirii. Totodata, el protejeaza sistemul de racire de actiunea factorilor nocivi, cum sunt coroziunea sau inghetul. Totusi, chiar de are un termen lung de utilizare, nu uita de el. Nu de alta, dar daca motorul tau ramane fara antigel, e pericol pentru cilindri.

Cand ai o dilema, apeleaza la noi!
Stim cat de mult inseamna un sfat potrivit in momentele-cheie, de aceea ne-am gandit sa-ti oferim si consultanta gratuita. Astfel, iti va fi mai usor sa depasesti obstacolele pe care le intampini, remediind defectiunile rapid si simplu. Si, de-ti doresti, iti putem face si un plan personalizat pentru intretinerea masinariei tale. Contacteaza-ne! Specialistii nostri raspund cu drag solicitarilor tale!

Timpul este pretios, asa ca iti vom livra acest antigel roz Scania G12++ in cel mult 24 de ore, in orice colt al tarii. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. La fel de bine, poti veni la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti pe-aproape.

Bidon 25 litri
Tip de refrigerant: G12++
Protectie impotriva inghetului pana la -38 grade C
Fara silicati
Trimite mesaj
Din Gura in Gura