Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment convertizor pentru scraper Caterpillar 627B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 627B
Cod produs
MQNI62Z5-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment convertizor scraper Caterpillar 627B nu ar trebui sa lipseasca din sistemul de transmisie al utilajului tau. Mai ales ca are o legatura directa cu deplasarea masinii si a celui care o conduce. Este astfel conceput sa fie montat usor si sa cedeze greu. O mica minune a tehnicii, ca toate celelalte care se afla pe rafturile noastre. Este nou, este original, gata sa intre la lucru. Vino sa iei ce iti trebuie.

Increderea se castiga in momente grele si nu la jocul de table. Dai 6-6 si o castigi.  Ne dedicam fiecare zi si fiecare strop de energie acestui domeniu si investim in serviciile pe care le oferim, astfel incat, la final nu doar sa iti castigam increderea ci si sa ti-o meritam. De la modul cum ne-am organizat, pana la modul in care ne-am invatat consultantii sa iti vorbeasca. De la fiecare etapa din proces in care ne-am popus sa ne implicam, pana la parteneriat. Suntem alaturi de tine. Poti avea incredere!

Rulment convertizor scraper Caterpillar 627B - o piesa ce trebuie protejata
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

S.O.S. ACN
Ai auzit ultimele stiri? Nu, nu cele despre de vreun naufragiu spectaculos pe ocean. Ne referim la stirile despre cel mai tare serviciul de consultanta in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje grele. Care iti identifica problema, care iti ofera o solutie personalizata, care iti recomanda piesa compatibila si care iti asigura, la cerere, si montajul. Exact cand te simti naufragiat pe insula pustie a defectiunilor. Si tot pachetul este gratuit. Te-ai linistit? Suna-ne. Te salvam!

Garantie
Cumpara cu incredere acest rulment convertizor pentru scraper Caterpillar 627B Nu putem citi viitorul, dar ne-am gandit la solutii pentru orice situatii neplacute care te aseapta acolo. Astfel, piesa detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Rulmentul comandat de la noi cu atata speranta va ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Si nu-ti va insela increderea. Avem cele mai bune metode de expediere. De fapt, le acoperim pe toate. Inclusiv de a ridica piesa de la sediul nostru care are portile deschise pentru tine zi de zi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate pe site sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Nu este nevoie sa te freci la ochi, ai citit foarte bine, noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti un mecanic in care sa ai incredere iti  transmitem noi datele de contact ale  unuia foarte bun, ba chiar si ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram doar cu profesionisti.

Specificatii tehnice:
• Diametru interior x diametru exterior x inaltime = 45 x 75 x 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura