Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare Kubota 15263-52030

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kubota 15263-52030
Cod produs
50M9VYCR-IA
Out Of stock
Descriere
In ofertele noastre regasesti, printre produsele disponibile, si aceasta pompa de alimentare Kubota 15263-52030 din imagini. Piesa inlocuieste modelul original cu succes si ofera o eficienta maxima. Calitatea superioara si pretul avantajos reprezinta doar o parte din avantajele piesei. Fabricarea piesei se face in Uniunea Europeana cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Utilajul tau se va bucura de un boost de energie! Poti plasa o comanda acum foarte simplu, online sau daca vei suna la numerele de telefon afisate.

Recomandam si schimbarea filtrului de combustibil odata cu inlocuirea pompei. Avem si acest reper pe stoc. E de ajuns sa intrebi unul dintre angajatii nostri despre piesele de schimb si vei primi o oferta personalizata! In caz ca esti interesat si de un montaj profesionist, nu uita ca la ACN Piese Utilaje gasesti toate serviciile de care ai nevoie! Te alimentam cu multe sfaturi utile despre mentenanta echipamentului tau! Suntem convinsi ca va fi o placere sa stam de vorba!

Pompa de alimentare Kubota 15263-52030 - bucura-te de toate beneficiile!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare Kubota 15263-52030 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Kubota 15263-52030 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Pompa actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, are urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura