Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 3085

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson 3085
Cod produs
BY10MCWK-SC
Out Of stock
Descriere
Te sfatuim sa te opresti la aceasta curea tractor Massey Ferguson 3085 “Iata piesa!” vei exclama. Pentru ca vei avea siguranta ca tractorul tau isi va face lucrarile la fel de performant ca atunci cand a inceput prima sa zi de lucru. Perechea noastra de curele este compatibila cu Massey-ul tau. Este rezistenta si fiabila si respecta toate indicatiile cartii tehnice. Nu exista dubii legate de calitatea ei. Comand-o acum ca sa ai o campanie de araturi reusita.

O zi lipsa de pe camp, din cauza unui tractor defect, inseamna o zi pierduta. Iti vine sa-ti urci prin copacii de la marginea solei. Pierzi o remorca de bani. Pierzi ritmul lucrarii si risti sa ajungi la intarzieri. Pierzi si cateva fire de par de pe cap. Dar cate nu pierzi. Dar... cursa nu este pierduta. Suna la noi, un consultant va identifica rapid problema, iti va recomanda ce sa faci, iti va recomanda si piesa potrivita si o va expedia astfel incat sa ajunga a doua zi. Iar ce ai pierdut ieri odata, recuperezi azi. Mai putin firele de par, aici nu ne bagam.

Curea tractor Massey Ferguson 3085 o recomandare valabila
In functionarea perechii de curele alternator pot intervenii unele erori provocate de o multime de factori. Este bine sa cunosti care sunt acesti factori si ce este de facut ca sa ii indepartezi. De pilda, o cauza care sa conduca la disfunctionalitati poate fi tensionarea insuficienta in timpul actionarii. Cureaua se loveste de capac sau se aud zgomote ca urmare a rolelor defecte. In acest caz se recomanda fie schimbarea componentelor defecte sau uzate, fie schimbarea curelei.

Hai sa-ti spun ceva
Daca nu stii care este piesa compatibila pentru utilajul tau, nu-ti face probleme pentru atata lucru. Nu trebuie decat sa ne suni si sa ne spui cateva lucruri despre ce se fenomen se intampla in utilajul tau, iar noi depistam problema. Colegii nostri, specialistii tehnici, sunt foarte pregatiti si sunt gata sa-ti raspunda la intrebari ori de cate ori ai nevoie. Consultanta lor de specialitate iti este oferita gratuit.

Garantie
Cumpara cu incredere aceasta curea alternator pentru tractor Massey Ferguson 3085 Este verificata pe intreg lantul tehnic - de la conceptie, pana la fabricatie si distributie. Si, chiar si asa, este insotita de o garantie pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
Iti putem expedia aceasta pereche de curele oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si facem in asa fel incat sa iti indeplinim asteptarile. Deci nu-ti face griji pentru operativitatea expeditiei. Iti trimitem produsul acolo unde esti. Desigur il poti ridica direct de la sediul nostru, daca esti in trecere prin Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Oferim, la pachet, recomandari pentru montaj clientilor nostri! Cunoastem profesionisti cu experienta, avem contactele lor si putem asigura serviciul lor. Cureaua alternator isi va extinde perioada de functionare si isi va spori eficienta daca este montata corect si la timp. Asadar, daca nu stii incotro sa te indrepti, da-ne un mesaj si te indrumam catre cateva contacte sigure la tine in zona.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura