Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru tractor Challenger MT 565

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT 565
Cod produs
4Z7K83S5-SC
Out Of stock
Descriere
Avem in depozit chiar si aceasta curea alternator tractor Challenger MT 565 pe care noi o consideram foarte importanta. Poate ca unora li se poate parea ca este un articol marunt, de importanta secundara. Dar nu este asa. Cureaua este un element foarte important in lumea mecanicii. De aceea, o avem deja in depozit, alaturi de alte mii de tipuri de piese. Suna cu toata increderea, este un articol rezistent si fiabil, nu te pacalesti cu el.

Poate parea un pic out of de border pentru unii, dar ne plac situatiile care ne pun incearca, cele dificile. Abia atunci ies la lupta caracterul, curajul, si inspiratia. Atunci iese la lupta profesionistul din tine. Cand toate informatiile pe care le-ai acumulat in timp, toate experientele si creativitatea se aduna si lucreaza pentru client si pentru nevoia lui. Cauta-i pe colegii nostri cu cea mai mare incredere, nu-i surprinde nimic.

Curea alternator tractor Challenger MT 565 hand in hand you and me
Acest articol se livreaza si se monteaza in pereche. Perechea de curele angreneaza in paralel elicea ventilatorului si alternatorul. Intinderea curelelor se produce prin tensionarea eficienta a alternatorului. Nu uitati sa apelati la ajutorul specialistului sau citind instructiunile. Puteti afla care este tensiunea corecta pentru curele. Daca in timp ce verificati cureaua aceasta va ceda mai mult de 3 cm sau este rupta, cu siguranta va trebui sa o inlocuiti cu una noua. In momentul verificarii, motorul masinii trebuie sa fie rece.

Consultanta plina de relevanta
Serviciul nostru de consultanta se ridica la nivelul asteptarilor. Il oferim gratuit pentru ca noi facilitam circulatia informatiei si nu o impiedicam. Ai o mare nevoie de aceasta avand in vedere ca se schimba in fiecare zi. Ce este bun astazi devine perimat maine. Trebuie sa fii la zi. Printre atatea modele, categorii si coduri, este mai mult decat salutara o identificare corecta. Consultantii nostri iti vor face viata mult mai usoara. Este o promisiune ferma!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Pentru tine, pentru noi, pentru oricine are dreptul sau obligatia de a verifica. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Aceasta curea alternator pentru tractor Challenger MT 565 vine insotita de toate actele necesare. Primesti si o garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Expediem cureaua minune prin intermediul serviciilor de curierat rapid, oriunde in tara. Poti verifica continutul pachetului in prezenta curierului, inainte de a face plata. Evitam si tu si noi si curierul surprizele neplacute. Daca ar fi una, nu e de la noi! Evident, poti ridica piesa de la sediul nostru din Bucuresti. Ar fi super-cool.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Hai sa batem palma!

Montaj
Daca te impiedici la etapa cu montajul te invitam sa apelezi la noi. Avem o agenda plina cu contacte ale unor specialisti buni. Ii poti cere mecanicului pe care ti-l trimitem exact la punctul tau de lucru, orice interventie necesara utilajului tau. E pregatit, stie multe lucruri. Poate efectua si reparatii complexe sau, daca ai nevoie, reviziile periodice.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura