Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru combina John Deere CTS 9450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
A60OG1ZN-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea combina John Deere CTS 9450 reprezinta cea mai buna alegere pentru utilajul tau. De ce nu ar fi astfel? A fost conceputa din cele mai bune materiale, a beneficiat de cei mai renumiti proiectanti, a trecut cu nota 10 toate testele de andurata. Exact ce-ti trebuia! Si nu este vorba doar despre aceasta pereche de curele. Noi iti oferim o paleta extrem de larga de piese de schimb performante. Combina ta nu va da gres in misiunea ei de a scoate la timp si eficient recolta din camp.

Intre activitatea noastra si activitatea ta exista o relatie corecta si necesara. Pate chiar si calda. Tu ai nevoie de piese de schimb de cea mai buna calitate, noi avem nevoie de proprietari de utilaje agricole de cea mai buna calitate. Impreuna ne atingem obiectivele si ducem economia mai departe. Muncim cu pasiune fiecare si incercam sa ne imbunatatim activitatea, incercam sa ne depasim limitele. Drumul catre succes este lung si anevoios si nimeni nu l-a parcurs vreodata de unul singur. Impreuna suntem puternici!

Curea combina John Deere CTS 9450 un sfat util
In functionarea perechii de curele alternator pot interveni unele erori provocate de o multime de factori. Este bine sa cunosti care sunt acesti factori si ce este de facut ca sa ii indepartezi. De pilda, o cauza care sa conduca la disfunctionalitati poate fi patrunderea corpurilor straine in timpul actionarii. In acest caz se recomanda indepartarea acestora, verificarea componentelor pentru a nu fi fost deteriorate si, daca este cazul, inlocuirea perechii de curele cu una noua.

Consultanta de finete
Uneori nu este suficient ce cunostinte mecanice ai tu, este nevoie si de cunostintele mecanice ale altora. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nimeni nu le stie pe toate, nu e cazul sa faci din asta o drama. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri asteapta apelul tau.  Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; hai ca o ducem la capat.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Ai carte, ai setul de curele. N-ai carte, n-ai curele, ai necazuri. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, aceasta curea alternator pentru combina John Deere CTS 9450 vine insotita si de un certificat de garantie. Ai, astfel, siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Vrei sa comanzi aceasta pereche de curele? Daca stapanesti tema, treaba e simpla. Daca nu, ne ocupam noi. Setul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat preferat. Nu trebuie decat sa ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul e si mai scurt, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Montaj
Cand ajungi la etapa montajului acestui set de curele, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialistii sau la un atelier specializat, caci nu e o operatiune accesibila oricui. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. De altfel, iti putem recomanda un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte bine mare.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura