Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea alternator pentru combina John Deere CTS 4420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere
Cod produs
B4091J7D-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta curea combina John Deere CTS 4420 este permanent disponibila in depozitul nostru. Pe rafturile noastre sunt aliniate ordonat mii de piese de schimb, toate de cea mai buna calitate. Nu gasesti aici, cordelute colorate, articole second hand, furaciuni sau cine stie ce alte minuni. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, piesele de schimb de la noi ating standardele maxime de calitate. Cand suni nu intreba daca le avem, intreaba doar cand le trimitem.

Led Zeppelin ne-au oferit o scara pe cer. Noi iti oferim o scara spre cea mai buna piesa de schimb de pe piata. In activitatea noastra vizam doar varful. Acolo unde este aerul mai curat, unde cerul este mai albastru si unde, in general, zboara doar condorii.  Muncind din pasiune si inteligenta, zi de zi, poti ajunge exact acolo unde iti doresti. Nu exista limite pentru cei care au curaj. Vino alaturi de noi si vom face impreuna aceasta calatorie spre succes.

Curea combina John Deere CTS 4420 un sfat util
In functionarea perechii de curele alternator pot interveni unele erori provocate de o multime de factori. Este bine sa cunosti care sunt acesti factori si ce este de facut ca sa ii indepartezi. De pilda, o cauza care sa conduca la disfunctionalitati poate fi patrunderea corpurilor straine in timpul actionarii. In acest caz se recomanda indepartarea acestora, verificarea componentelor pentru a nu fi fost deteriorate si, daca este cazul, inlocuirea perechii de curele cu una noua.

Consultanta de finete
Uneori nu este suficient ce cunostinte mecanice ai tu, este nevoie si de cunostintele mecanice ale altora. Sunt lucruri pe care nu le poti stapani. Nimeni nu le stie pe toate, nu e cazul sa faci din asta o drama. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va umple golul de cunostinte. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri asteapta apelul tau.  Si iti ofera pe loc: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; hai ca o ducem la capat.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula. Ai carte, ai setul de curele. N-ai carte, n-ai curele, ai necazuri. Iti punem la dispozitie toate hartiile, fara exceptie! In plus, aceasta curea alternator pentru combina John Deere CTS 4420 vine insotita si de un certificat de garantie. Ai, astfel, siguranta unui schimb gratuit pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Vrei sa comanzi aceasta pereche de curele? Daca stapanesti tema, treaba e simpla. Daca nu, ne ocupam noi. Setul va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul serviciului de curierat preferat. Nu trebuie decat sa ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru. Daca timpul e si mai scurt, exista si posibilitatea de a face o vizita de lucru la sediul nostru de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Tu decizi!

Montaj
Cand ajungi la etapa montajului acestui set de curele, sfatul nostru este apelezi doar la mecanici specialistii sau la un atelier specializat, caci nu e o operatiune accesibila oricui. Daca lucrezi cu amatori s-ar putea sa ne revedem foarte curand si nu asta iti doresti. De altfel, iti putem recomanda un mecanic bun, indiferent unde in tara. Echipa noastra de mecanici colaboratori este foarte bine mare.

Specificatii tehnice

• Latimea mai mare a curelei masoara 13 mm (baza mare a trapezului).
• Lungimea variaza intre 1450 mm si 1462 mm.
• Alegerea curelei potrivite se face in functie de tipul fuliilor cu care este echipat motorul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura