Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa pivot punte fata incarcator frontal Ahlmann AS50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ahlmann AS50
Cod produs
82WLPHAX-IA
Out Of stock
Descriere
Calitatea are un nume, unul care ne place mult! Carraro va fi mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie de piese de calitate, executate cu maiestrie! Bucsa pivot inferior Ahlmann AS50 este unul dintre elementele mici, dar extrem de importante ale sistemului de transmisie. Schimb-o imediat ce apar semne de uzura, nu lasa sa-ti fie afectata performanta incarcatorului frontal! Bucsa protejeaza locasul din trompa puntii. Oferta noastra este foarte avantajoasa si iti asiguram si livrarea rapida a articolului!

Daca ai grija de echipamentul tau constant si previi avariile costisitoare prin atentia pe care o dai si celor mai mici si, aparent, neimportante piese, ai castigat batalia! Acest lucru iti economiseste bani si reduce timpii morti in care utilajul sta pe bara din motive tehnice. Echipamentele au fost concepute pentru a rezista in conditii de utilizare intensa, dar nu sa reziste o vesnicie! Le poti prelungi viata doar daca apelezi la piese de schimb de calitate! In ofertele noastre vei gasi mereu ceea ce cauti!

Bucsa pivot inferior Ahlmann AS50 - pretul de achizitie este avantajos!

Cele mai frecvent intalnite semnale ale unor bucse defecte sunt: vibratii excesive, sunete de frecare, scartait si zdruncinaturi ale cadrului de impact atunci cand trecem peste o denivelare. Bucsa indeplineste rolul de perna amplasata intre elemente si permite controlul intervalului si al miscarii in articulatii reducand totodata zgomotul, vibratiile si rigiditatea. Libertatea de miscare a bucsei in diverse directii atenueaza efectul unui drum dificil si imbunatateste manevrabilitatea utilajului.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Bucsa pivot inferior Ahlmann AS50 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila care sa monteze bucsa pivot inferior pentru punte fata incarcator frontal Ahlmann AS50 comandata. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj.

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura