Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei motor Renault 10W40 RXD Petromax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault 10W40 RXD Petromax
Cod produs
RFDJETX0-SC
Out Of stock
Descriere
Stimate client posesor de camion, nu mai cauta in in nestire acest ulei motor Renault 10W40 RXD Petromax caci l-ai gasit. Iata-l in fotografii, la bidon de 5 litri, nu-i asa ca exact acesta iti trebuia?  El este disponibil mereu in depozitul nostru. A fost imbogatit cu aditivi indelung studiati pentru a proteja motorul si pentru a-i da forta de a face fata uzurii exploatarii indelungate. Camionul tau merita doar ceea ce este mai bun, asa cum si tu meriti la fel. Tocmai din acest motiv, in depozitul nostru vei gasi nu doar acest ulei ci mai toate elementele consumabile si piesele de schimb de care ai putea avea nevoie la un moment dat. Si nu ne jucam cu cuvintele. Investeste in trainicie.

De cele mai multe ori clientul isi cunoaste vehicolul, cum isi cunoaste burlacul viitorul in casnicie. Nu este ceva neaparat de condamnat, nu toti sunt conducatori auto sau mecanici. In plus, uneori ai senzatia ca masina ta Renault a fost construita ca sa fie vesnica. Nope, nu e. Este si ea un organism sensibil chiar daca este intru-totul din fiare. Are nevoie de atentia si ajutorul tau. Asadar, cand iti schimbi randul de costume din sifonier, schimba-i si vehicolului tau uleiul din motor, caci nu te saraceste. Faceti lucrurile impreuna, caci el e alaturi de tine la bine si la greu.

Ulei motor Renault 10W40 RXD Petromax - pour le connaisseurs
Uleiurile Petromax nu sunt pentru un consum casnic sau pentru autoturisme usoare ori de turisme. Aceste produse au fost concepute si fabricate pentru profesionisti, pentru cei care isi iubesc si isi respecta camioanele si care vor sa obtina din exploatarea lor maximum de performanta. Diferenta de uz si exploatare este motivul principal pentru care acordam o foarte mare atentie formularii unor retete de aditivi specifice pentru fiecare produs in parte din segmentele agricol, comercial, al echipamentelor pentru constructii sau al celor industriale.

Consultanta la cravata
Confortul clientilor nostri reprezinta un scop in sine. Ei trebuie sa fie linistiti si concentrati pe business si nu pe micile incidente ale vietii motoarelor camioanelor lor. De aceea, serviciul nostru de consultanta este nu doar operativ ci si gratuit. Nu ezita sa ne contactezi si fa-o cu toata increderea. Beneficiezi de suportul nostru activ oricand si oriunde. Aceasta inseamna: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de masina, si efectuarea schimbului de ulei chiar la fata locului, oriunde in tara.

Livrare
Contacteaza-ne telefonic sau in online si acest ulei motor Renault 10W40 RXD Petromax iti va fi livrat in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat rapid. Daca, insa, timpul te inghesuie in corzi, poti face o vizita rapida la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Poti ridica cu mana ta uleiul mult dorit. Cate bidoane doresti. Spune-ne care metoda de expediere ti se pare cea mai buna utilizand datele din contact. Si dam drumul la livrare.

Specificatii tehnice:

• Uleiul de motor reduce coroziunea chimica a rulmentilor motorului
• Produsul protejeaza motorul in zonele critice: linia supapei, piston si garnituri cilindru; uleiul contine aditivi anti-uzura care formeaza pelicule de protectie in zonele de contact metal-metal ale motorului
• Produsul previne formarea depunerilor in toate zonele motorului
• Bidon de 5 l
Trimite mesaj
Din Gura in Gura